دوستان من اگه بخوام کاربریمو نینی یار بترکونه تاپیکام هم پاک میشه؟
کاش من چهارتا بودم .یکیم بچمو میگرفت و بهش میرسید .دومیم برا خودش استراحت میکردو میرفت بیرون میگشت .سومی هم در اختیار همسرجان و غذا پختن .چهارمی هم به کارای خونه میرسید.😉😂💃😎
کاش من چهارتا بودم .یکیم بچمو میگرفت و بهش میرسید .دومیم برا خودش استراحت میکردو میرفت بیرون میگشت .سومی هم در اختیار همسرجان و غذا پختن .چهارمی هم به کارای خونه میرسید.😉😂💃😎
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه راهنمایی کنید خوشحال میشم .اخه نمیدونم چجوریه و میخوام با حذف کاربریم تاپیکام هم نباشن
اگه راهنمایی کنید خوشحال میشم .اخه نمیدونم چجوریه و میخوام با حذف کاربریم تاپیکام هم نباشن
سلام خیر فقط دسترسی به لیست تاپیک هاتون بسته میشه
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
سلام نی نی یار عزیز.. اگه لغو کاربری کنیم میشه دوباره با آیدی دیگه بیایم..؟
با همین شماره خیر
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
مرسی که جواب دادید .ممنون میشم منو لغو کاربری کنید .ممنون که وقت میزارید🌹