2777
2789
عنوان

جای من بودید یخچالتونو عوض می کردید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 79 پست

من کلی تحقیق کردم نتیجه تحقیقاتم میگن دوقلوی الکترو استیل و هیمالیا و دیپوینت و هاردستون خوبن بعضی ها هم از دونار تعریف میکردن ولی خودم تصمیم گرفتم یه دونه یخچال شببیه یخچال خودم از همون برند الجی یا سامسونگ بگیرم به نظرم ازن طوری خیالم راحت تره و میشه یه مدل دوقلوی جدید😊😂

وزن اولیه ۶۶/۳۰۰ وزن هدف ۵۷ قد ۱۶۰ الهی به امید تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلی تحقیق کردم نتیجه تحقیقاتم میگن دوقلوی الکترو استیل و هیمالیا و دیپوینت و هاردستون خوبن بعضی ه ...

امرسان و اسنوا چطور ؟

مارکای ایرانی که میپرسی یکی میگه آشغاله یکی میگه عالیه 

به نظرم شانسیه که یه چیز خوب گیرت بیاد

مادر خودم دوقلوی الجی داره خیلی هم راضیه چون جا نداشت مجبور شد فریزر پارس قدیمیشو بفروشه الان همش پشیمونه میگه کاش اونم نگه میداشتم😂😂

امرسان و اسنوا چطور ؟ مارکای ایرانی که میپرسی یکی میگه آشغاله یکی میگه عالیه  به نظرم شانسیه ...

واقعیتش توی تحقیقاتم هیشکی ازشون تعریف نکرد😊

دقیقا چی شد اون فصلش

ارش رابی ولش کرد و اومد سمت رستا 

اما خواهر رستا نزاشت به ارش نزدیک شه و ازش فرصت خواست تا رستا رو آماده کنه اما ماجرا از این قرار شد که خواهر رستا عاشق آرش و میخاد کاری کنه که آرش عاشقش بشه و نکیسا هم در جریان گذاشت و ازش خواست زودتر اقدام کنه برای خواستگاری . 

واقعیتش توی تحقیقاتم هیشکی ازشون تعریف نکرد😊

حدود سه چهار ماهی هست دارم تحقیق میکنم و نتیجه ش رو در اختیارتون قرار دادم🙂 ولی خودم حتما دوباره یه یخچال فریزر الجی یا سامسونگ میگیرم و میذارم کنار اولی😊

حدود سه چهار ماهی هست دارم تحقیق میکنم و نتیجه ش رو در اختیارتون قرار دادم🙂 ولی خودم حتما دوباره یه ...

اخه اونم خیلی گرون شده 

الان یخچال من که بالا فریزر پایین یخچال 26 تومان شده

اخه اونم خیلی گرون شده  الان یخچال من که بالا فریزر پایین یخچال 26 تومان شده

فکر کنم دوقلوی ایرانی خوبشو بگیرم ۲۰ تومن میشه فرقش فقط ۵تومنه چاره ای نیس حداقل خیالم راحت تره..

من کلی تحقیق کردم نتیجه تحقیقاتم میگن دوقلوی الکترو استیل و هیمالیا و دیپوینت و هاردستون خوبن بعضی ه ...

نتیجه تحقیقاتم رو در این پست گفتم دیگه😊