2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزرگترینش نیست ولی برام یکمی بد بود 

اکثر سوتی هامم با معلمامه از شانس گندم

در ماشینو کوبیدم تو سر یکی از معلمام بدبخت حس کردم یه لحظه چشماش چپ شد

تا نیم ساعت رفتم حیاط وایسادم روم نمیشد برم کلاس 

هرگاه خواستم بگویم دوستت دارم گفتم حالت چطور است ... و من تورا خیلی حالت چطور است...

رفته بودم شلواربخرم بعد شلواره سایزم نبود خیلی تنگ بود به بدبختی درش اوردم رفتم دادم به فروشنده بعد داشت تا میکرد شلواو دید داخل پاچش یه برامدگی تکوند یهو شورتم افتاد بیرون.لعنتی وقتی درمیاوردم شلوارو شرتمم همراهش دراومده بود از این شورت لامباداها بود ...من نفهمیده بودم😓😓😓😓😓

خدایاخودت بهم رحم کن خودت کمکم کن. 😭

من بزرگترین سوتی ک دادم این بود که 

تو گروه خانوادگی چت میکردیم بعد من با پسر داییم که 5 سال ازم. کوچیکتره خیلی راحتم 

گفتم عرفان ساکت شو جف پا میام تو صورتتا

بعد که برگشتم دیدم دستم خطا رفته نوشتم جف پا میام تو شورتت (بغل همن ص و ش) 

بعدشم که بلافاصله لفت دادم کار خراب تر شد

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 

سوتی...یبار کل خون روتمیز کردم کیک وهمه چی اماده ...سالگرد ازدواج تخت هم اماده کردم از اون قو بودن باحوله درست کردم  نزدیک غروب اقا بیاد پریود شدم حالا بیاو جمع کن...شوهرم جمع کرد چون درد داشتم هی چشم غره هم میرفت😐

یدفعه (دقیقا نمیدونم کی و کجا بود ) داشتم تو خونه راه میرفتم یهو دیدم  یه حس خوبی بهم دست داد  رفتم اشپزخوته اومدم دیدم نوابهداشتیم افتاده رو زمین 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 شانسی که اوردم  تمیز بود و  اطرافیان فکر کردن دستمال کاغذیه 😂😂😂😂😂😂😂