2777
2789

خواهرم ۲۸ ام ماه پیش پری شد و تقریبا هم زمان پری هاش منظمه حالا شاید یکی دو روز اینور اونوز شه ولی امروز بی بی چک زد مثبت شد آزمایشم رف همونجا بهش گفتن مثبته ولی برگه ازمایشو فردا قراره بدن ینی ممکنه انقد زود بی بی چک مثبت شه؟؟؟؟میشه یهو جواب ازمایش اشتباه دربیاد؟! هنوز به زمان پریش هم مونده

نکنه دو قلوعه؟!😱😍

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم تو این فکرم‌ک نکنه باردارم...۲۱ ماه قبل پری شدم و این ماه هم نشدم پریودهام هم منظمه ..هروقت کار سنگین میکنم لکه میبینم...نکنه باردارم

...جلوگیریم هم طبیعیه

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..

31 روز گذشته و درستهیعنی از زمان پریودیش گذشته

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
منم تو این فکرم‌ک نکنه باردارم...۲۱ ماه قبل پری شدم و این ماه هم نشدم پریودهام هم منظمه ..هروقت کار ...

ایشالا ک هستی😍

بی بی نزدی؟!

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

من ۴ماه پیش ۳روز مونده به پریودم فهمیدم باردارم،۲۰روز بعد از نزدیکیم بود،البته یه ماه پیش مجبور به سقط شدم😭

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن
۲۸ ماه پیش پریود شد الآنم ۲۸ امه دیگه ۳۰ روز شد دوره هاش چند روزست؟

دقیق نمدونم ولی همین ۳۱-۳۲اینا میشه

من ۴ماه پیش ۳روز مونده به پریودم فهمیدم باردارم،۲۰روز بعد از نزدیکیم بود،البته یه ماه پیش مجبور به س ...

آخی عزیز دلم😔دعا کردم برات ایشالا تا آخر همین سال خدا یه نی نی خوشگل و سالم بذاره تو دلت😍⁦❤️⁩

بله من تازه دوره هام ۳۵ روزه است اما ۲۶ سیکلم مثبت شد و برای دومی هم ۲۸ سیکلم هر دو هم یک قلو

جدییی⁦😍⁦💃🏻⁩وای دوباره خاله شدم دیش دیری دیرین⁦💃🏻⁩⁦💃🏻⁩😂

صلوات فرستادم برات عزیزم🌹