2789
تا حالا یه حسن یوسف و یه خرفه خشکوندم با اینکه حواسم هست هر وقت خاکش خشک باشه آب میدم و خونمون هم جنوبی ه و پشت پرده میذارم که نور برسه بهشون دلم گلدون طبیعی و سرحال و شاداب میخواد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ممنون دوستان ولی حواسم کاملا به آب و نور و کودشون هست نمیدونم چرا اینطور میشه خب شما یه گل با نکات مراقبتی ش بهم معرفی کنید تا یه تجربه خوب بیاد دستم از نا امیدی دربیام دلم گلدون طبیعی میخواد بشینم نگاش کنم
مامان کوروش دلسرد نشو . گلدان ها متفاوت را امتحان کن بالاخره قلقش دستت میاد . فقط یه نکته سعی کن از دوست و آشنا قلمه بگیری . من تجربه کردم گلدون هایی گه گل فروشی می خرم اکثرا خراب میشند . ولی گل هایی که از آشنا می گیری چون تو محیط خونه هستند و امتحان پس دادند می مونند و بزرگ میشند .
این گیاه روزانه چهار ساعت و بیشتر به نور مستقیم خورشید نیاز دارد و در کل 12 ساعت نور مخصوصا در منزل جایی باشه که نه زیاد گرم باشه و نه زیاد سرد دماباید در روز 30-25 درجه سانتی گرادو در شب 25-20 درجه سانتی گراد باشد. آب دادن باید طوری باشه اطراف ساقه خشک و دور ان مرطوب باشد همیشه متاسفانه همه ساقه را پر آب می کنند و ساقه پوسیده میشه و له می شود در صورتی که بالا گل سبز ولی پایه آن خراب شده خاک هم مهم هست خاک قارچ داشته باشه خراب میشه گل دوستانی هم که قلمه می زنند حتما از پنجر فاصله بدید قلمه داخل آب رو اگر علت آن هم میخواهید بدونید خیلی ساده خودتان لب پنجره برید می بینید دما خانه دم پنجره خیلی سرد تره دوم اگر داخل لیوان یا شیشه گذاشتید حتما سیاه و تیره باشه تا سریع تر ریشه بزنه زیاد هم سعی نکنید تو آفتاب باشه تا نیروی گل برای ریشه دهی استفاده بشود عزیزانی که دوست دارند گل و گیاه در خانه پرورش دهند عضو کانال ما شوند
اگر خواهان این هستید که دوستان باارزشی جذب کنید ، تنها راهش این است که خودتان تبدیل به یک فرد باارزش بشوید زیرا افراد باارزش براساس ارزش ها دوستی می کنند                                                                                   https://t.me/modposh1365
آپلود عکس
اگر خواهان این هستید که دوستان باارزشی جذب کنید ، تنها راهش این است که خودتان تبدیل به یک فرد باارزش بشوید زیرا افراد باارزش براساس ارزش ها دوستی می کنند                                                                                   https://t.me/modposh1365