2777
2789
عنوان

من با این پدرشوهر چه کنم؟؟؟ 😥😭

618 بازدید | 31 پست

خیلی امشب حالم بده، هیچ وقت فکر نمیکردم ک تاپیک اولم، این باشه....

پدرشوهرم باغ داره، ووقتی یه تیکه زمین بوده شوهرم خییلی بهش کمک داده ک باغ بشه، بعدم قرار شده بجا دستمزد سرعقد نیم دنگشو بهش بده ک نداد.....

حالا ک بزرگ شده درختاش و بارور شدن و محصول میده تا ما یه سبدشو میچینیم روترش میکنه ک بسه، میخواین بفروشین مگه؟ بقیه هم هستن و فلان

درجاییکه پارسال میوه ها ب درخت گندید و نزاشت شوهرم بچینه....

شوهرم هر سری چشم پوشی میکرد ولی امشب دراومده گفته بود ک تو کارگری واسه مردم میکنی، واسه مردم نوکری میکنی و چیز مفتی میبری(یعنی واسه بابای من) درجاییکه داشت واسه خودمون میچید و اصن بابای من نوبر هر میوه ای رو صندوقی میخره

خلاصه من نبودم و با شوهرم کلی بحث کرده بودن اینقدد ک مادرشوهرم عصبانی میشه و سرشون داد میزنه، تا نشستیم تو ماشین شوهرم گفت من دیگ اینجا نمیام، خیلی بهم توهین شده و.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و جالب اینجاس جاریم واسه مهریه از پدرشوهرم شکایت کرده بود و قهر کرده بودن.... ولی چن وقت پیش واسش میوه برده بود ک بیا آشتی کن و هر روز واسش میبره.....

بنظرتون من چیکار کنم؟؟؟ چی ب شوهرم بگم؟ عکس العملم چی باشه؟؟