2777
2789
عنوان

لرزش دست نوزاد

837 بازدید | 7 پست

سلام مامانا من نوزادم 38روزشه وقتی میخابه دستاش می لرزه گاهی اوقات وقتیم بیدار میشه دستاش می لرزه یه جوریه انگارمی ترسه ازجای بیوفته خیلی گریه میکنه ازدیشب داره بالا میاره چیکارکنم دارم دق میکنم😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی نکرده قندش پایین نیومده،؟

اره عزیزم قران و چاقو بالا سرشه کلا ازوقتی ب دنیا اومده اینطدری بوده دیتاش می لرزه الان خواب ک هست بعصی وقتا دستاش می لرزه وانگار ترسیده حس میکتم میترسه از جای بیوفته چون یه دستشو میبره بالا ومحکم بالشتومیگیره نمیدونم چشه اصلا خیلی نگرانم 😢😢

اره عزیزم قران و چاقو بالا سرشه کلا ازوقتی ب دنیا اومده اینطدری بوده دیتاش می لرزه الان خواب ک هست ب ...

زیادی نگرانیا چون نوزاده توخوابش میترسه بچه منم بود همش ب لباسش سنجاق میزدم 

ی دختردارم شاه نداره💗صورتی داره ماه نداره🤩ازخوشکلی تانداره🥰
ممنون عزیزم یکم خیالم راحت شد

اره نترس نوزاد نگه داریش خیلی سخته اگ زیادم شیر بالا میاره معدش سردی کرده یکم شیرتو بدوش بریز تو ی قاشق روگاز یکم بزار داغ شه بهش بده بخوره خوب میشه الکی دارویی نکن بچرو من بچم ۱۵ ماهشه تاحالا نشد مریض شه ببرم دکتر همش ازاین کارامیکنم

ی دختردارم شاه نداره💗صورتی داره ماه نداره🤩ازخوشکلی تانداره🥰