2777
2789
عنوان

کسایی که تیروئید دارن بیان

101 بازدید | 18 پست

بچه ها علائم تیروئید چیه واسه  اینکه بفهمم تیروئید دارم ب کدوم دکتر   باید برم    فک میکنم تیروئید دارم چون پریودم به شدت نامنظمه  تپش قلب دارمو ریزش مو   وزود عصبی میشم 😣😑متنفرم چرا باید اینجوری باشم

شانازی بکە بە کەسایەتییە باشەکەی باوکت کە بۆ هەر شوێنیک ئەڕۆیت و پێت ئەلێن یەکێکیت لە باشترین کەسەکان چونکە هەلگری ناوەکەی ئەویت!🧿🧷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تیروئید کم کار دارم علائم بیشتر داری بگو ببینم با من هم‌خوانی داره یانه 

مثلا اینکه     تپش قلبو دارم موهام میریزه گاهی اوقات  نمیتونم خوب نفس بکشم  زود عصبی میشم و هیچوقتم پریودام منظم نبوده

شانازی بکە بە کەسایەتییە باشەکەی باوکت کە بۆ هەر شوێنیک ئەڕۆیت و پێت ئەلێن یەکێکیت لە باشترین کەسەکان چونکە هەلگری ناوەکەی ئەویت!🧿🧷
دکتر غدد..اره علائمش همینهاست..من کم کاری دارم

هیچوخت خوب نمیشه؟

پرکاره تیروئیدت فعالیت های بدن بالا میره

مگه نمیگن اونایی که تیروئیدشون پر کاره چاقن؟منکه لاغرم

مثلا اینکه     تپش قلبو دارم موهام میریزه گاهی اوقات  نمیتونم خوب نفس بکشم  زود ...

من تیروئید کم کارم آزمایش که دادم روی ۷بود الان قرص میخورم ریزش موم انقد زیاد نیست تپش قلبم ندارم اماکم خوابم همین 

مادرم ضربان قلب من است.
 مگه نمیگن اونایی که تیروئیدشون پر کاره چاقن؟منکه لاغرم

نه عزیزم فکرکنم تیورئید کم کار چاق میکنه

خیلی ربطی ب این نداره

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
نه عزیزم فکرکنم تیورئید کم کار چاق میکنه خیلی ربطی ب این نداره

امسال شدم بیست سال چن ساله این علائمو دارم دکتر نرفتم این بار دیگه نمیتونم خوب نفس بکشم   منم مطمعنم تیروئید دارم 😞