2777
2789
عنوان

کیا با نوشتن ارزوهاشون به خواسته هاشون رسیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 9165 بازدید | 29 پست
میدونی خیلی وفتا ک اطرافیانم رو میبینم با خدا نگا میکنم این جمله رو بهش میگم قربونت برم.ما بهر تماش ...

آره منم اینو میگم بعد میخندم😉😉 بعد الکی خودمو گول میزنم که بجاش سلامتی و اینچیزا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره منم اینو میگم بعد میخندم😉😉 بعد الکی خودمو گول میزنم که بجاش سلامتی و اینچیزا

خدارو شکر بخاطر سلامتی و هزاران نعمتی ک داده

ولی ازدواج روال زندگیه.هیچ جوره نمیشه بیخیالش شد.برای من ک اینجوری شده.همش حس میکنم از زندگی خیلی عقبم خیلی.هیچیم روی روال نیست.تنها چیزی هم ک میتونم انجام بدم بیام نی نی سایت با صحبت خودم رو اروم کنم.

دیگه فکرش رو بکن بعضی وقتا میرم تاپیکای خیانت و دست بزن و اینا رو میخونم.خودمو گول میزنم میگم ازدواج چیز خیلی مهمیم نیست.ولی در واقع خودمو گول میزنم

خدارو شکر بخاطر سلامتی و هزاران نعمتی ک داده ولی ازدواج روال زندگیه.هیچ جوره نمیشه بیخیالش شد.برای ...

آره منم کامل میفهمم چی میگی ازدواج واقعا یکی از ابعاد از زندگی آدمه هرچی هم سرمون رو مشغول کنیم فایده نداره چون نیاز فطریمون که خانواده داشتنه تو این سن اصلن جواب داده نمیشه و این خیلی سخته من تمام دوستام ازدواج کردن و میبینم که کلن نسبت به من زندگیشون چقدر فرق کرده و یه ارامش خاصی دارن

میدونی خیلی وفتا ک اطرافیانم رو میبینم با خدا نگا میکنم این جمله رو بهش میگم قربونت برم.ما بهر تماش ...

عزیزم تنها نیستی من 30 سالمه و کلی دعا و چله واس ازدواجم کردم جور نمیشه با اینکه خوشگلم و شاغل

کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!
آره منم کامل میفهمم چی میگی ازدواج واقعا یکی از ابعاد از زندگی آدمه هرچی هم سرمون رو مشغول کنیم فاید ...

الهی خدا ب ما هم کمک کنه. ی ادم خوب سر راهمون قرار بوده بعد از این همه چشم انتظاری.ب همین زودی 

عزیزم تنها نیستی من 30 سالمه و کلی دعا و چله واس ازدواجم کردم جور نمیشه با اینکه خوشگلم و شاغل

تو با خلا عاطفیت چیکار میکنی؟

حس نمیکنی داری افسردگی میگیری؟

چجوری روحیه ت رو حفظ میکنی

من ک ب معنای واقعی داغونم 

الهی خدا ب ما هم کمک کنه. ی ادم خوب سر راهمون قرار بوده بعد از این همه چشم انتظاری.ب همین زودی 

آره دیگه این دعا رو نکنیم چی بکنیم دیگه . راستش دیکه حوصله التماس کردن به خدا رو ندارم الان رمق های آخرمه دعا و آرزو و قانون جذب و ساب این چیزا

آره دیگه این دعا رو نکنیم چی بکنیم دیگه . راستش دیکه حوصله التماس کردن به خدا رو ندارم الان رمق های ...

اره منم بخدا همینجوریم

اصلا اعتفاداتم نسبت ب خدا از بین رفته.وقتی فک میکنم چیزی ک باید بده نمیده و این همه التماس میکنم میتونه بده توجه نمیکنه.دیگه رو اوردم توی سایت ب بچه ها التماس دعا بگم.شاید خدا از زبون کسی حرف من رو شنید

اره منم بخدا همینجوریم اصلا اعتفاداتم نسبت ب خدا از بین رفته.وقتی فک میکنم چیزی ک باید بده نمیده و ...

هی روزگار ایشاله جواب بگیری من رو دیگران هم طلسم نکنن ازشون دعا نمیخام ولی این سایت آره کسی نمیشناسه که

تو با خلا عاطفیت چیکار میکنی؟ حس نمیکنی داری افسردگی میگیری؟ چجوری روحیه ت رو حفظ میکنی من ک ب مع ...

خداروشکر شاغلم باعث میشه خیلی کمتر فک کنم اما خب کساییکه ازدواج کردن هم همچین تو خوشبختی غوطه ور نیستن مهم انتخاب درست هستش تو همین سایت کساییکه تو 19 سالگی تجربه طلاق دارن واقعا من این زندگیمو به اون زندگیا ترجیح میدم مشکل ما یه بدون شوهر بودن مشکل اونا صد تا نمیخام شعار بدم بعضی وقتا خیلی حال منم بد میشه اینکه بارها و بارها بخوایی خودت به کسی بقبولونی و باهاش رویا ببافی و دوباره نشه تو حسرت چیدمان منزل خودت و زندگی خودت باشی سخته میدونم و بقول شما بخش اعظمش خلا عاطفی ک پسش میاد ولی اینم ببین خیلیا با ازدواج تنهاتر میشن اون رابطه ایده ال خیلی کمه و روز بروز با این فشارهای اقتصادی بدتر میشه!من خودم حدود دو هفته پیش کسیو رد کردم ک بارها اومده بود خواسگاریم و من میگفتم لابد عاشقمه فرصت دادم دیدم چ دنبای متفاوت از همی داریم سطح فکری بسیار پایینه و فقط کشش ظاهری داره حرف همو نمیفهمیم و حتی معیارهای منو نداره تو دوره شناخت رو اعصابم بود سریع ردش کردم ارامش الانم به اعصاب خرد کنی های اونجور شوهر داری ترجیح میدم!

کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!
آره دیگه این دعا رو نکنیم چی بکنیم دیگه . راستش دیکه حوصله التماس کردن به خدا رو ندارم الان رمق های ...

خودتو با چیزای دیگه سرگرم کن هر چیزی بیشتر بهش تمرکز کنی واست سختتر میشه اصلا این مقوله رو بذار کن من خودمم به تناقض بین این حرف ک میگن زندگیتو بکن خودش سرت میاد و قانون جذب ک میگه فک رکن و تصور کن رسیدم به شخصه از قانون جذب چیزی گیرم نیومده ولی با روش بی خیالی لااقل اذیت نمیشم

آره ولش کن دیگه واسه آینده ای که مبهمه هر روز زجر میکشه آدم

اینده دو قسمته چیزیکه دست خودته چیزیکه دست من و شما نیس..... شما رو چیزیکه دستت تمرکز کن مابقی خودش پیش میاد