2777
2789
عنوان

واقن بارداری اینطوریه؟ 😐

159 بازدید | 13 پست

دوستان داشتم یه مطلب میخوندم نوشته بود بعد بارداری وزن به شدت میره بالا

من هم از اضافه وزن هم از زایمان هم کلا از بارداری میترسم بخاطر همین گفتم بعد کرونا عروسی بگیریم فکنم یه 5.6 سالی افتاد عقب😂😕

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 

خارجیا چطور وزنشون زیاد بالا نمیره ؟چون تغذیه شون اوکیه ورزشم میکنن

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

من همین ۱ ساعت پیش فهمیدم باردارم😭 منم خیلی از بارداری و زایمان هم بدم میاد هم میترسم البته زیادم پیش فرض ندیدم من اخرین بچه و نوه ی فامیل بودم

نمیدونم سقطش کنم یا نگهش دارم :( ۲۱ سالمه تو اوج کار و درس 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

البته طبیعیه که یکم بره بالا

ولی کسیو میشناسم قشنگ از ۶۰ کیلو شده ۱۰۰  

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

بسته به بدن هرکس متفاوته.من یک هفته بعد تولد دخترم شلوار جین قبل حاملگیمو پوشیدم رفتم بیرون.درمورد بارداری و زایمان هم راحتترین پروسه بچه داشتن این دوتاس.بچه داری خیلی سخت تر از بارداری و زایمانه

سوال منم همینه دقیقا مگه بچه چقد وزنشه که 30 کیلو اضافه وزن آدم بیاره

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 
هنوز عروشی نکردی به فکر بارداری😐

خب بخاطر همین عروسی نمیکنم 2 ساله نامزدم 😐

من همین ۱ ساعت پیش فهمیدم باردارم😭 منم خیلی از بارداری و زایمان هم بدم میاد هم میترسم البته زیادم پ ...

منم هم دانشجو ام هم باردار خدارو هم شکررررر میکنم

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸