2777
2789
عنوان

برلم دعا کنید دردم بگیره دیگه😞

117 بازدید | 10 پست

سلام دوستان ...40 هفتمم تموم شده اما دهانه رحمم بستس و دردم ندارم,همه کاری هم کردم از پله و پیاده روی و توپ و رابطه و زعفرون و همه چی....حالا امشب تا صبح میخام پله برم هروقت دردم گرفت لایکتون میکنم....دعا کنید هرچی خیره همون بشه...از امپول فشار خیلی میترسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۴ هفته و ۶ روز زایمان کردم با امپول فشار دوروز درد داشتم هر ۳ دقیقه کف زمین بودم ولی میگفتن باز نیست رحمت نمیشه اخرشم رفتم سونو گفتن اب دور بچه کمه ک بستریم کردن شانس اوردم بچه مدفوع کرده بود

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

التماس دعا اسی.... تو رو خدا... خونه میخوام امسال... با سلامتی و ارامش

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

امشب 460تا پله هم پایین رفتم هم بالا....یک کیلومتر و 500مترم راه رفتم پنگوئنی اما بازم خبری نیست...فقط شدید پادرد شدم الان دیگع نمیتونم راه برم...انشالله هرچی صلاح باشه همون بشه...

چشم عزیزان حتما حتما براهمتون دعا میکنم🌹