2777
2789

خب چ کاری عزیزم

بچه بودم اومد تو زندگیم دوسش نداشتم اما اون میگفت عاشقمه کاری کرد ک عاشقش بشموقتی عاشقش شدم اون سرد شد سرد شد و سردتر از سرد   کم کم خیانتاش شروع شد اما من عاشقش بودم بخشیدمش براش جنگیدم   بعد رفت سراغ مواد و دوباره خیانت   بهش گفتم بین منو مواد یکیو انتخاب کن   مطمئن بودم منو انتخاب میکنه    اما اون دیگ راهشو انتخاب کرده بود       از من گذشت و با مادرش تمام بلا های دنیا رو سرم اورد            اما من هنوز عاشقشم احمق ترین ادم دنیا شاید منم.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چکار کنیم؟ 

میخوای بزنمت تا سر عقل بیای😐

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
اخه کارتوبگو ندونسته چی بگیم

باید علم غیب داشته باشی

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
دل دادم اونم مجازی میدونم اشتباهه ولی نمیتونم دل بکنم😭

عزیزم ندیدیش؟ 

اخه مجازی بیشتریا دروغ میگن و عقده گشایی میکنن

خیلی هام راست و حقیقتش میگن

کاش تا قبل از اشنایی کامل اشتباهی نکنی عزیزم

بچه بودم اومد تو زندگیم دوسش نداشتم اما اون میگفت عاشقمه کاری کرد ک عاشقش بشموقتی عاشقش شدم اون سرد شد سرد شد و سردتر از سرد   کم کم خیانتاش شروع شد اما من عاشقش بودم بخشیدمش براش جنگیدم   بعد رفت سراغ مواد و دوباره خیانت   بهش گفتم بین منو مواد یکیو انتخاب کن   مطمئن بودم منو انتخاب میکنه    اما اون دیگ راهشو انتخاب کرده بود       از من گذشت و با مادرش تمام بلا های دنیا رو سرم اورد            اما من هنوز عاشقشم احمق ترین ادم دنیا شاید منم.... 
عزیزم ندیدیش؟  اخه مجازی بیشتریا دروغ میگن و عقده گشایی میکنن خیلی هام راست و حقیقتش میگن کا ...

نه ندیدمش ولی الان ۷ ماهه باهم حرف میزنیم ی جورایی بهش اعتمادم دارم ولی به خاطر این کرونا نشد ببینیم همو :| از دی ماه ک باهم حرف میزدیم سر لج بودیم و اصن به فکر رابطه نبودیم همین که تصمیم گرفتیم رابطمونو جدی کنیم کرونا شد (من تهران زندگی میکنم اون تهران درس میخونه)

لعنتی😂

😁والو 

اخه هیچ توضیحی ندادی جز همین دوکلام

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
تازه واردم نزن منو🥺😂

ن نمیزنم که 

😬

ککرار نشه فقط😂😖

چش چش

بی بلا😍😁