بچه بودم اومد تو زندگیم دوسش نداشتم اما اون میگفت عاشقمه کاری کرد ک عاشقش بشموقتی عاشقش شدم اون سرد شد سرد شد و سردتر از سرد کم کم خیانتاش شروع شد اما من عاشقش بودم بخشیدمش براش جنگیدم بعد رفت سراغ مواد و دوباره خیانت بهش گفتم بین منو مواد یکیو انتخاب کن مطمئن بودم منو انتخاب میکنه اما اون دیگ راهشو انتخاب کرده بود از من گذشت و با مادرش تمام بلا های دنیا رو سرم اورد اما من هنوز عاشقشم احمق ترین ادم دنیا شاید منم....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است.... مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!! https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین
دل دادم اونم مجازی میدونم اشتباهه ولی نمیتونم دل بکنم😭
عزیزم ندیدیش؟
اخه مجازی بیشتریا دروغ میگن و عقده گشایی میکنن
خیلی هام راست و حقیقتش میگن
کاش تا قبل از اشنایی کامل اشتباهی نکنی عزیزم
بچه بودم اومد تو زندگیم دوسش نداشتم اما اون میگفت عاشقمه کاری کرد ک عاشقش بشموقتی عاشقش شدم اون سرد شد سرد شد و سردتر از سرد کم کم خیانتاش شروع شد اما من عاشقش بودم بخشیدمش براش جنگیدم بعد رفت سراغ مواد و دوباره خیانت بهش گفتم بین منو مواد یکیو انتخاب کن مطمئن بودم منو انتخاب میکنه اما اون دیگ راهشو انتخاب کرده بود از من گذشت و با مادرش تمام بلا های دنیا رو سرم اورد اما من هنوز عاشقشم احمق ترین ادم دنیا شاید منم....
عزیزم ندیدیش؟ اخه مجازی بیشتریا دروغ میگن و عقده گشایی میکنن خیلی هام راست و حقیقتش میگن کا ...
نه ندیدمش ولی الان ۷ ماهه باهم حرف میزنیم ی جورایی بهش اعتمادم دارم ولی به خاطر این کرونا نشد ببینیم همو :| از دی ماه ک باهم حرف میزدیم سر لج بودیم و اصن به فکر رابطه نبودیم همین که تصمیم گرفتیم رابطمونو جدی کنیم کرونا شد (من تهران زندگی میکنم اون تهران درس میخونه)