2777
2789
عنوان

تهوع شدیییییید

124 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها چیکار کنم نی نی گرسنگی نبره

صبحانه نهار شام کلا تعطیل هیچی نمیتونم بخورم

اصلا نگاه کردن ب غدا حالمو بد میکنه

مثلا صبحانه امروز نخوردم

نهار سه لقمه نان خالی

شب هم هیچی نخوردم

این وسط فقط سه لیوان اب خوردم و ۱۲ تا دونه پسته

این مصیبت هر روز تکرار میشه..

چیزایی ک برای تهوع بارداری خوبه رم وقتی مبخورم بالا میارم بیسکوییت و زنجبیل و...

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی گرسنه نمی‌مونه همه چیو از مادر میگیره نگران نباش 

نه عزیز اینجوریام نیست. وگرنه اینقدر به نثش تغذیه در بارداری و اثرات سو تغدیه بر جنین اهمیت نمیدادن. 

جنین درسته ک از مادر میگیره ولی مادر باید خودش بدنش تامین باشه و سیر باشه

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
نه عزیز اینجوریام نیست. وگرنه اینقدر به نثش تغذیه در بارداری و اثرات سو تغدیه بر جنین اهمیت نمیدادن. ...

من چهار ماه با بیسکویت زنده موندم شما اگه ویتامین هاتو مرتب بخوری چیزی نمیشه 

خودشناسی DNA plus
دمیترون. بخور. عالیه

روزی چند تا و تا چند وقت میشه استفاده کرد

چون امروز خوردم. تعوعم کم شد. اما فقط تهوعم کم شد. بازم میلی ب غذا نداشتم و همون تیکه نون رو تونستم بخورم 

کاش اشتها میداشتم

کلا تغذیه نی نی شما در این سن از بارداری به اندازه ی یک بلور نمک هم نیست، نگران نباش همه ما این دوره ها رو رفتیم و روال طبیعیه بدن هست ... 

خلقت خداست وقتی زن باردار میشه هر چیزی که به بدنش نمیسازه رو پس میزنه ... اشکالی نداره فعلا با هر چیزی که میلت میکشه سر کنی ... تغذیه سالم و درست از هفته هایی بعدتر اهمیتش زیاد میشه مخصوصا سه ماهه دوم و سوم بارداری ... 

من چهار ماه با بیسکویت زنده موندم شما اگه ویتامین هاتو مرتب بخوری چیزی نمیشه 

من بیسکوییتم نمیتونم بخورم

وقتی از جام بلند میشم همه چی رو سیاه میببنم از بس قندم میاد پایین.خوراکم فقط سه لقمه نانه

توکل بر خدا

کلا تغذیه نی نی شما در این سن از بارداری به اندازه ی یک بلور نمک هم نیست، نگران نباش همه ما این دوره ...

انشاالله.....

ولی چیکار کنم تهوعم کمتر بشه ..

کلا زندگیم مختل شده از بس تهوهم زیاده. سر کار به زور میرم. بلند میشن دنیا دور سرم میچرخه و سیاه میشه

روزی چند تا و تا چند وقت میشه استفاده کرد چون امروز خوردم. تعوعم کم شد. اما فقط تهوعم کم شد. بازم م ...

با دکترت صحبت کن من برای پسر اولم از ماه چهارم خوردم قبلش ننیدونستم و از حالت تهوع تبدیل به جنازه شده بودم گلاب به روت انقدر بالا می اوردم که خون دماغ میشدم رگهای تو چشام پاره میشد برای پسر دومم از ماه اول تا روز آخر خوردم روزی دوتا بعضی وقتا سه تا حتی شبی که قرار بود فرداش برم بیمارستانم خوردم

انشاالله..... ولی چیکار کنم تهوعم کمتر بشه ..

قشنگ درکت میکنم منم اینجوری بودم خیلی وحشتناک تازه خوب شدم که هفته ۲۰ هستم 

اگه بیشتر از ۲ یا ۳ بار بالا میاری باید از سرم استفاده کنی ولی اگه فقط حالت اوق زدنه و چیزی بیرون نمیریزی دیگه یه جورایی باید تحمل کنی تا بگذره ... ولی مثلا دمیترون بهت کمک میکنه روزی ۲ یا ۳ تا با فاصله ... ب۶ هم خوبه آمپولش هست قرصش هست ولی از دکترت بپرس اول .... بعد باید تست کنی چی بهت میسازه یکی میگه لیمو تازه ناشتا تهوعم کم کرد یکی کوکی زنجبیلی یکی دمنوش نعناع 

من خودم آب انار بهم کمک کرد ... یه بطری کنارم میزاشتم هرموقع اوقم میگرفت به قلپ میخوردم تا نیم ساعت در امان بودم ..😂