2777
2789
عنوان

خنده ی نوزاد دوماهه

1053 بازدید | 18 پست

سلام مامانا من پسر ۵۵ روزه دارم اما زیا لبخند نمیزنه موقعی که باهاش حرف میزنم نگاهم میکنه و فقط لباشو جمع میکنه اما لبخند نمیزنه خیلی نگرانم و زیاد با چشم دنبالم نمیکنه خیلی نگرانم 😔😔😔😔چیکار کنم هم بخنده هم تیز باشه.کسی تجربه ای داره کمکم کنه منتظرم 

پسرمنم اولاش همینجوربود الان که سه ماهش تموم شده همش مسخنده و نگاهشم دنبالم میکنه و وابسته ترشده

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولاش بیشترتو خواب لبخند میزد

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
پسرمنم اولاش همینجوربود الان که سه ماهش تموم شده همش مسخنده و نگاهشم دنبالم میکنه و وابسته ترشده

خدارو شکر  خدا حفظش کنه. برات دعا کن اینم یکم از اخمویی در بیاد 

عزیزم دختر خواهر من الان یه سالشه اصلا نمیخنده فقط نگا میکنه در صورتی که بیشتر بچه ها از نوزادی میخندن  نمیدونم مقاومت میکنه یا واقعا بلد نیس یاچی به هرحال دکترم بردنش گفتن چیزی نیس نگران نباش 

اون الان درست حسابی نمی‌بینه همین که یه نیمچه لبخند هم بزنه قبوله انتظار نداشته باش لبخندش از روی تصمیم باشه اون غریزی فقط لب و لوچه کج می‌کنه فکر میکنیم می‌خنده لبخند بودنش باید باشه ولی به کم و زیادش گیر نده

دیگه سه ماه شد باید لبخندش حاصل واکنشش به شما باشه

خدارو شکر  خدا حفظش کنه. برات دعا کن اینم یکم از اخمویی در بیاد

عزیزم توقعت از بچه 55 روزه چیه زوده نگران نباش یکی دوماه دیگه از بس برات میخنده ک نیاز ب آب قند پیدا میکنی 😊❤️

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
اون الان درست حسابی نمی‌بینه همین که یه نیمچه لبخند هم بزنه قبوله انتظار نداشته باش لبخندش از روی تص ...

مرسی عزیز اخه خودمم خیلی بی حوصله شدم نمیدونم شایدم افسردگی گرفتم حال ندارم باهاش صحبت کنم 

مرسی عزیز اخه خودمم خیلی بی حوصله شدم نمیدونم شایدم افسردگی گرفتم حال ندارم باهاش صحبت کنم 

اینم طبیعیه والا پسر من چهارماهشه هنوزم خسته زایمانم

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩