2777
2789
عنوان

آب لیموی خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 46 پست
آره اون موقع ارزونتر هم میشه 

خدا کنه من پارسال مادرشوهرم سه بطری داد بهم ازین شربتی ها 

خودمم دادم مامانم گرفت نگفتم به مادرشوهرم

حالا میخام ایندفعه خودم بگیرم چون بهم گفت بیشترمیخای پول بده بخرم برات😏پول پارسال هم شوهرم داده بود برا خودشونم

گاهی اونقدر از حق خودت می‌گذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا کرونا میگم وگرنه میزارم یخچال چون کرونا تو دمای یخچال که از بین نمیره تو دمای ۲۲به بالا دوهفته ...

نترس عزیزم خود دانشمندا هم الن میگن بیشتر از اینکه نگران الودگی سطح و مواد باشید مراقب قطرات تنفسی باشین...از جای بخرین ک ماسک زده باشن وتمیز باشن...دو هفته استفاده نکن...برا این مدت یه ابلیموی صنعتی بخر خوب بشورش واستفاده کن

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
خدا کنه من پارسال مادرشوهرم سه بطری داد بهم ازین شربتی ها  خودمم دادم مامانم گرفت نگفتم به ماد ...

وا برای سه تا بطری 😒

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم 😍شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍
لیمو کیلو چنده طرف شما؟ ما جنوبیم باغ لیمو داریم نامردا خیلی ارزون میبرن از ما😔😒

از شما چند میخرن؟

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
لیمو کیلو چنده طرف شما؟ ما جنوبیم باغ لیمو داریم نامردا خیلی ارزون میبرن از ما😔😒

اصفهان ۹۰۰۰تومن گرفتیم

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
وا برای سه تا بطری 😒

من گفتم ما زیاد مصرف میکنیم شمادادی کم بود بازم خریدم گفت خوب ایندفعه پول بده برات بیشتر بخرم😐

درحالی که پارسال پول آبلیمو اونام شوهرم حساب کرد بعدا فهمیدم

اینجا بدی میدون۱۰،۱۱اگه زیاد بخری

ماشین میاره۱۲،۱۳

مغازه ام۱۶

وا برای سه تا بطری 😒

۸کیلو خودم گرفتم دوتاشیشه نوشابه شد

سه تا بطری شربتی ام مادرشوهرم داد ولی کم اومد شربت زیاد درست میکنم میخوریم😊

۸کیلو خودم گرفتم دوتاشیشه نوشابه شد سه تا بطری شربتی ام مادرشوهرم داد ولی کم اومد شربت زیاد درست می ...

ماهم مصرفمون زیاد بیشتر از 10 کیلو میگیریم مخصوصا واسه زمستون آبلیمو و عسل میخوریم 

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم 😍شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍