2777
2789

رازیانه کلا رو هورمون های زنانه خیلی موثر و مفیده اما نباید بیشتر از چهل روز استفاده شه،،باید بینش وقفه بیوفته،،عرقش سریع تر جواب میده اما دمنوشش تاثیر پایدارتری داره اما دیرتراثر میذاره

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رازیانه کلا رو هورمون های زنانه خیلی موثر و مفیده اما نباید بیشتر از چهل روز استفاده شه،،باید بینش و ...

عزیزم دمنوششو استفاده میکنم از ۴پریودم تا ۸پریودم استفاده کردم بعدش بازم از۱۴تا۲۵پریودمم دارم استفاده میکنم .به نظرت تاثیری میذاره

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞

ببین نخور منم تنبلی داشتم خوردم ولی اثراتش برای باردارشدن بد به خاطررازیانه که میخوردم پرولاکتینم رفت بالا خیلی بدبوداذیت شدم

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل 
ببین نخور منم تنبلی داشتم خوردم ولی اثراتش برای باردارشدن بد به خاطررازیانه که میخوردم پرولاکتینم رف ...

پرولاکتین تو برد بالا..من تیروئید ندارم

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞

من تنبلی داشتم میخواستم باردار بشم‌ استفاده کردم البته یک روز در میون  باید استفاده بشه اونم‌دم کرده اش برای تنبلی هر روز صبح ناشتا زنجبیل یه ق چ پر بریز تو آب گرم بخور اندیش باید جوری باشه که توگوشات از تندیش احساس سوزش کنی شبم قبل خواب دوباره بخور زنجبیل رو 

هرروز پیاده روی بکن یکساعت 

پرولاکتین تو برد بالا..من تیروئید ندارم

منم مشکل تیروییدندارم آزمایشم فقط پرولاکتین بالارونشون داد که دکترم گفت ازاین دمنوش های رازیانه وزنیان که برای پریودی سروقت خوردم بازنمیدونم برای من خیلی بدبود

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل 

ب من دکتر گفت نخور😑من تنبلی و نیرویید کم کار دارم

پیری میگفت اگر میخوای جوان بمانی راز دلت را فقط ب کسی بگو که" د وستش داری و دوستت دارد"  خندیدم و گفتم پس چرا تو جوان نماندی؟؟!!!!              پیر لبخند تلخی زد و گفت:"دوستش داشتم..اما دوستم نداشت"                                                                  اسمم رزاس😍😍(رزا بودم وقتی رزا مد نبود)                 تاریخ شروع رژیم ۱۷/۴وزن:۷۶/۹۰۰😑😑🌸🌸🌸🌸هدف اول ۷۰😐🌸🌸🌸🌸هدف دوم:۶۵😊🌸🌸🌸🌸هدف سوم:۶۰😛😛🌸🌸🌸🌸🌸هدف اخر۵۸😍😍😍😍😍 من میتووووووووونم😍😍
من تنبلی داشتم میخواستم باردار بشم‌ استفاده کردم البته یک روز در میون  باید استفاده بشه اونم‌دم ...

رازیانه استفاده کردی؟

من فقط صبح ها ناشتا دم میکنم میخورم یکمم گل محمدی میزنم بهش

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞
عزیزم دمنوششو استفاده میکنم از ۴پریودم تا ۸پریودم استفاده کردم بعدش بازم از۱۴تا۲۵پریودمم دارم استفاد ...

اره خیلی خوبه،،هم پریودتو به مرور تنظیم میکنه هم ریزش مو رو کنترل میکنه هم پوستت و خوشگل میکنه هم تیروئید و سوخت و سازتو میزون نگه میداره. فقط بعد چهل روز استفاده یه مدت بینش فاصله بنداز  

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است