2777
2789
عنوان

کیا به کار با فوندانت وارد بیاین

19721 بازدید | 35 پست

سلام.چند روز دیگه تولد‌ پسرمه.تا حالا کیک تولد زیاد درست کردم ولی با فوندانت کار نکردم.خیلی دوست دارم باهاش کار کنم.با چه روشی درست کنم راحت باشه.روز قبل با فوندانت ستاره درست کنم بکنم تو سیخ چوبی خراب نمیشه؟به دیواره هاش هم میخوام ستاره بزنم با آب بچسبونم؟

میخوام رنگ طلاییشون کنم خمیر رو سفید درست کنم بعد کار رنگ پودری طلایی بزنم؟با چی رقیق کنم رنگو؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رو کیک خامه ای میخوای ستاره بچسبونی؟ 

اونایی که برای تاپر میخوای حتما باید کاملا خشک بشن از حالا درست کن 

رنگ طلاییتو با اسانس توت فرنگی رقیق کن 

آره سفید بردار روش طلایی بزن

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

سلام کار با فوندانت خیلییی راحتتر از اون چیزیه که فکرشو کنی مثل خمیر بازیه و خیلی سزیع شکل میگیره

منم چند روز پیش برای اولین بار درست کردم

ستاره ها هم اصلا خراب نمیشن ۱ سال هم بمونن حتی

ولی طلایی رو‌ نمیدونم خوده لوازم قنادیا راهنماییت میکنن

الان عکس کیکم میزارم ببینی

رو کیک خامه ای میخوای ستاره بچسبونی؟  اونایی که برای تاپر میخوای حتما باید کاملا خشک بشن از ...

۵ شنبه تولدشه.چهارشنبه درست کنم خشک میشه ؟چطوری بچسبونم به دیواره؟بعد خشک شدن رنگش کنم؟

اساتس توت فرنگی چجوریه؟

سلام کار با فوندانت خیلییی راحتتر از اون چیزیه که فکرشو کنی مثل خمیر بازیه و خیلی سزیع شکل میگیره م ...

عالیه آفرین.من نمیدونم چطوری به دیواره بچسبونم ستاره ها رو نیوفته.بزارم خشک بشه یا تا تر هستن آب بزنم؟بزار عکس کیکی که میخوام درست کنم رو بزارم

۵ شنبه تولدشه.چهارشنبه درست کنم خشک میشه ؟چطوری بچسبونم به دیواره؟بعد خشک زدن رنگش کنم؟ اساتس توت ف ...

نه خشک نمیشه امروز یا فردا درست کن 

جوابمو ندادی کاور کیکت خامس یا فوندانت 

اگه خامه هست که همینجوری ستاره هارو بزار روش میچسبه ولی اگه کاور فوندانت هست باید با آب بچسبونی 

برای رنگ کردنشم لازم نیست خشک بشه همینجوری هم میتونی رنگ کنی 

اسانس توت فرنگی از لوازم قنادی بخر 

با روغن مایع هم میتونی رنگتو رقیق کنی ولی هرچی دست بزنی جای دستت میمونه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

این ستاره هاش فوندانته بقیه تزییناتشم مرنگ و مروارید و خامه 

ستاره هاشم کامل خشک شده بعد گذاشته 

اگه به همین ضخامت میخوای درست کنی برای بدنه باید پشت ستاره هارو خلال دندون بزنی چون اینا سنگینه خودشو ول میکنه 

و خیلی مهمه خامت خوب فرم گرفته باشه که رطوبتش فوندانتو آب نکنه