2777
2789
عنوان

دیر شده؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها هر قوم و طایفه و شهری یه فرهنگی داره شما دارید این دوستمونو بر اساس فرهنک و افکار خودتون قضاوت میکنید حتما توی شهر اینا اینجوریع دیگه دختر باید زود شوهر کنه 

ی مثل قدیمی هست ک میگه دختر که شد بیست 

باید به حالش گریست 

شما برید کتابهای تاریخی ایران توی زمان قدیم رو بخونید متوجه میشید به دختر هفده هجده ساله میگفتن ترشیده دختر بیست ساله که دیگه کارش تموم بود یه مرد زن مرده پیر باید میگرفتش هنوز خیلی جاها ازین فرهنگا هست این فرهنگها به مرز و بومه هر جا ربط داره چ درست باشه چه غلط مردم ایرانن خیلی مقید ب فرهنگشونن

اسی من 23 سالم بود بچه دوم آوردم بیا هر چی مدال دادن بهم برا تو دختر خوب خب هنوز وقت ازدواجت نرسیده انشاالله به وقتش بختت باز میشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بچه ها هر قوم و طایفه و شهری یه فرهنگی داره شما دارید این دوستمونو بر اساس فرهنک و افکار خودتون قضاو ...

ن بابااااا تو دهات ک زندگی نمیکنم شهری هستم وسط شهر... اما تو فامیل همه زود ازدواج کردن.

.

بچه ها هر قوم و طایفه و شهری یه فرهنگی داره شما دارید این دوستمونو بر اساس فرهنک و افکار خودتون قضاو ...

اره منم تو خانواده ای بودم که ۱۵سن ازدواج بود ۱۵هم شوهرم دادن😑😑😑ولی دلیل نمیشه چون سنت خانوادگی این بود پس کار درستیه.خود ادم باید عاقل باشه 😏😏

بنده ها خدا دارن ....