2777
2789
عنوان

بورس لطفا دوستان اگر بلدید راهنمایم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 36 پست
بنظرت فملی یا وبملت چطوره؟ و اینکه همه یک میلیون خگستر بخرم؟

عالین جفتش اما خگستر محشره یه تومن برای خگستر که چیزی نیست من ۸ تومن دارم تو یه ماه ۴ تومن سود داده 

ﻧﺎم ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺕ ﺭا ﻳﺎﺩ ﻛﻦ ﻭ ﻓﻘﻂ ﺩﻝ ﺑﺮ ﺍﻭ ﺑﻨﺪ.مزمل (۸)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالین جفتش اما خگستر محشره یه تومن برای خگستر که چیزی نیست من ۸ تومن دارم تو یه ماه ۴ تومن سود داده& ...

آخه همه میگفتن برا خودرو سرمایه گزاری نکنید البته پول من که در حد سرمایه گزاری نیست خیلی کمه  پس الکی پس همه پولما فقط خسگر بخرم؟

۱۰۰ درصد خگستر شستا هم خیلی خوب اما اول خگستر بعد شستا

ببخشید خگستر چقدر سود به سهامداراش داده من شنیدم دو ریال این سهم چجوری خوبه

چیترا ۸۹  (۵دی89;1/55)                     شاید ما جای دیگری مرده ایم......و اینجاجهنم ماست
ببخشید خگستر چقدر سود به سهامداراش داده من شنیدم دو ریال این سهم چجوری خوبه

اصلا صفر ریال سود مجمع بده سود مجمع مهم نیست که اصل خوده سوده سهمه

من همه کارای ثبتنام بورسو انجام دادم فقط مونده کد بورسی برام پیامک بشه چند روز طول میکشه؟؟؟

چایت رابنوش ونگران فردانباش ازگندمزارمن وتومشتی کاه میماندبرای بادها  
آخه همه میگفتن برا خودرو سرمایه گزاری نکنید البته پول من که در حد سرمایه گزاری نیست خیلی کمه  پ ...

همه همونایی هستن که صف میلیونی برای خودرو تشکیل دادن؟؟؟؟خودرو تو ایران کی اومده پایین که دفعه ی دومش باشه ؟؟؟؟ خگستر رو تو سایت رهاورد سرچ کن ببین چه نطراتی میاره بعد خریدی در حقم دعا کن