2777
2789
عنوان

نامزدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا قانونی برخورد نمیکنن با افرادی که ماسک نمیزنن اینجوری که قانون پشت حرف باشه دعوا نباید بکنیم ماسک بزن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

شما حق داری

من هم خیلی حساس شدم

به نظرم همه آدمها ممکنه ناقل یا مبتلا باشن مگه اینکه خلافش ثابت بشه 

بنابراین بسیار محتاط هستم 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
اره مناسفانه😔😔 هرچی دیرتر بگیریم بهتره خب

کرونا تموم میشه میره یه روزی اما نحوه ی برخورد چیزیه که تا اخر عمر تو ذهن شوهرت میمونه. من خودم کرونا گرفتم الان همه چیم مراعات کردم جایی هم تا مجبور نشدم نرفتم. شوهرته غریبه ی تو خیابون نیست که نمیری ببینیش تازه خدای نکرده کرونا بگیره هم باز باید هواشو داشته باشی😐

خب اخرش چی بلخره شلغلش همینه رفتارشم اینطوری تغییری نمیکنه بهتره قانعش کنی ماسک بزنه خودتم نگران نباشی هروقت گفت بری پیشش

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
الان باز خیلی بهتر شده خیلیا میزنن تا دو هفته پیش تو مترو من میرفتم فروشنده هاش نمیزدن هیچ میدیدم با ...

واقعا تو عید خیلی عملکرد خوبی داشت دولت ولی یهو ول کردن همه چیو...و باعث شدن اینهمه موج دوم شدیرتر شروع بشه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
کرونا تموم میشه میره یه روزی اما نحوه ی برخورد چیزیه که تا اخر عمر تو ذهن شوهرت میمونه. من خودم کرون ...

من از اینکه خودم بگیرم اصلا نمیترسم اگه فقط خودم بودم بله و تو یه خونه بودیم از این میترسم بگیرم و بیارم تو خونه به پدر مادرم بدم تنها ترسم همینه