سلام دوستان امیدوارم همیشه سلامت باشین. من پنج روز هست که زایمان طبیعی داشتم و تو این چند روز استخوان لگن و رانم درد میکنه مخصوصا وقتی میخوابم بدتر میشه. اینم بگم که زایمان خیلی سختی داشتم. حالا احتمالش هست به خاطر زایمان باشه؟ از کرونا میترسم چون جدیدا هر کی میگیره میگه درد بدن دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زایمانت خ سخت بود یاقابل تحمل بود؟منم قراره طبیعی کنم میترسم ازدردش
من به امید اینکه درد زایمانو تحمل میکنم ولی بعدش راحتم زایمان طبیعی انتخاب کردم چون تو فامیلامونم بودن کسایی که راحت زایمان کردن. ولی خیلی خیلی پشیمونم. اگر میخوای طبیعی زایمان کنی پیش چند تا ماما و دکتر برو واسه معاینه لگن و خار لگن. به من گفتن لگنت بزرگه خیلی راحت زایمان میکنی ولی انگار خارهای لگنم به هم نزدیک بوده. رسما مرگ رو به چشم دیدم. و کلی بخیه خوردم که فک کنم از سزارین بدتر شده
عزیزم منم بعداززایمان استخوان لگنم جوری دردمیکردکه نه میتونستم بشینم نه به پشت بخوابم..اینقدپرس وجوکردم فهمیدم استخوان دنبالچه هستش..یعنی اخرین مهره کمرکه نزدیک باسنع..توزایمان طبیعی این استخون درمیره..منم نرفتم دکترولی کم کم بهترشداونم بعداز۶ماه..الان بچم نزدیک ۳سالشه هنوزراحت نمیتونم بشینم..اگه امکانشوداری برودکتر
خیلی سخت بود. اون مامایی که بهم گفته بود رو لعنت میکردم همش . حتی بهشون گفتم نمیتونم واقعا توانشو ندارم خواهش میکنم عمل کنید گوش ندادن فقط به خلطر اینکه وجهه خودشون خراب نشه. آخر سر هم متخصص رو صدا زدن اومد گفت آخه با چه هدفی اینو آوردین واسه زایمان طبیعی. ضربان قلبم اومده بود روی ۱۵ واقعا خدا بهم رحم کرد. دیگه بعضی جاها از حال میرفتم و فقط صدای همهمه میشنیدم
عزیزم منم بعداززایمان استخوان لگنم جوری دردمیکردکه نه میتونستم بشینم نه به پشت بخوابم..اینقدپرس وجوک ...
آخی چقد بد. البته درد من به سمت زانوهام میره و استخوان رونم درد میکنه. اگر بعد سه سال هنوز خوب نشدین پس انتخاب من واسه نوع زایمان اشتباه محض بوده چون میگفتن تو سزارین آمپول میزنن که باعث کمر درد میشه که همین باعث شد این عذاب رو به جون بخرم. دکتر برم خوب میشه ینی؟