اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی☝️یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺. میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه معمار کوچولو 👷🏻♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبتهای قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی☝️یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺. میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰
خدارو شکر کن که نمیدونی چیه. روش بارداری برا بد بختایی مثل من
اینجوری نگو،ان شاالله ک شمام خوشبختی
بله اسپرم همسر بعضی ها که مشکل دارن طبیعی باردار نمیشن انجام میدن
خیلی ببخشید انقد سوال میپرسم🙈
برای چه مشکلی؟فقط مثلا برا یه مشکل هست یا مشکلای مختلف
انجام ندادم قبل عید نوروز دکتر بهم نامه داد برا مرکز ناباروری چون کار سنگین دارم و موقعیت استراحت ندارم و البته کرونا نرفتم فعلا که میرم پیش متخصص و دارو استفاده میکنم دعا کن بدون ای یو ای باردار شم