ssenjed مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 285 عنوان مامانای با تجربه میشه بیاید کمک؟؟؟؟؟؟؟ 91 بازدید | 5 پست سلامدیشب نشد عکس آزمایشمو بزارم و خیلی استرس دارمآزمایش غربالگری اولمهمیشه خواهش کنم برام تفسیر کنیدخدا خیرتون بده🌷 یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤ 1399/04/27 | 10:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ssenjed مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 285 یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
مانترا3 عضویت: 1393/07/03 تعداد پست: 37172 جوابش خوبه عزیزم عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
ssenjed مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 285 جوابش خوبه عزیزم به نظرتون اون نمودار سبز بلند نگران کننده نیست؟ یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
مانترا3 عضویت: 1393/07/03 تعداد پست: 37172 به نظرتون اون نمودار سبز بلند نگران کننده نیست؟ اگه باشه دکتر بهتون توضیح میده جواب کلی تستتون منفی هست یعنی خوبه شاید برای اطمینان ازتون بخوان غربالگری دوم رو هم بدید. عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
ssenjed مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 285 اگه باشه دکتر بهتون توضیح میده جواب کلی تستتون منفی هست یعنی خوبه شاید برای اطمینان ازتون بخوان غربا ... ممنونم که راهنماییم کردین یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤