2777
2789
عنوان

به امید خدا داریم منقرض میشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 28 پست

یکم قیمت ها ثابت بشه و قراردادها بسته شه

امار کم.میشه.

سیاست پدر و مادر ندارد.

ساده# نباشیم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

مورد دیدم اومدن شیرینی ببرن من داخل قنادی فروشی کارمیکنم  بهشون گفتم تروخدا عروسی نگیرین داخل ...

تاجشن نگیرین برامون برنمیگردیم 😂😂😂

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم قیمت ها ثابت بشه و قراردادها بسته شه امار کم.میشه. سیاست پدر و مادر ندارد. ساده# نباشیم

منم شنیدم آمار مرگ انقد رفته بالا بخاطر یه دارویی که نیست دیگه تو ایران 

دِلِ مَن هَر چِه غَلَط بود فَراوان کَردی
یکم قیمت ها ثابت بشه و قراردادها بسته شه امار کم.میشه. سیاست پدر و مادر ندارد. ساده# نباشیم

خدا کنه خدا کنه این باشه کسی به عزای بچش نشینه فقط

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم
بخدا گفت این ۳روز هی زنگ میزنن هی پرواز عقب میندازن تا ماوتدارک جشن ببینیم بعد بیان 

خندم گرفت. انگار بچه ان

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

اتفاقا تو فامیل ما اونی که کمتر از همه رعایت میکنه هر دیقه با استوری داره به دولت گیر میده که برامون ...

ببخشید عذر میخوام بلانصبت شما  خیلی غلط میکنن 

موی را در چشم دیگران می بینید و تیر را در چشم خود نمی بینید.

اےدردلم نشستہ💖ازتــــــوکجا گُریــزم؟¿.
والا مامانم دیروز میگف عروسی فلانیه  عزا گرفتن واسه فلانی اخه چه وضعشه ببخشید ادم اینقد بیشعور ...

دقیقا حالا ی سال عروسیشونو عقب بندازن چیزی نمیشه هرکیم عجله داره بره سر خونه زندگیش بعدا جشن بگیره .عزا که دیگه اصلا واجب نیست

الان کی به فکر بقیه هستش ؟ هیشگی .

این نشون میده اینقدر که میگفتیم مردم ایران همو درک میکنن . و بمی ادم اعصای یکدیگرن و .... دیدیم :(

مهمونی ها میرن  عروسی میگیرن .و... نمیگن دو نبپفر هم مبتلا بشن مقصریم 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
دقیقا حالا ی سال عروسیشونو عقب بندازن چیزی نمیشه هرکیم عجله داره بره سر خونه زندگیش بعدا جشن بگیره . ...

آی قربون دهنت خیلی ببخشید بلانصبت شما ادم خجالت میکشه از گاو و گوسفند هم که اینارو با اونا تشبیه کنه

اےدردلم نشستہ💖ازتــــــوکجا گُریــزم؟¿.
ببخشید عذر میخوام بلانصبت شما  خیلی غلط میکنن  موی را در چشم دیگران می بینید و تیر را در ...

دقیقا همینه حالا ما هم نمی گیم دولت همه کاراش گل و بلبله ولی خب تو مسئله کرونا مقصر اصلی مردمن و تا وقتی خودشون نخوان هیچی درست نمیشه

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم