2777
2789

همش یه جاییم درد میگیره افکار منفی میاد سراغم.چی‌کار کنم اینجوری نباشم.امکان داره از تنهایی باشه؟وقتی پیش خانوادمم خیلی خوبم.ولی بخاطر کارم خیلی ازشون دورم.وهمش تنهام

عزیزم اگر افکار منفی درباره مریضی منم مثل شما هستم، من خبر مریضی کسی رو هم میشنیدم خل میشدم، دوتا از دوستام به فاصله یک هفته از هم ام اس گرفتن من روانی شده بودم، دست و پام بی حس بود باور کن یه انگشت ام لمس بود ، تا کلی رفتم ام ار آی و نوار اعصاب تست عصب دست و پا، کلی خرج رو دستم گذاشتم،  تا یه دکتر بهم گفت شما وسواس فکری داری، گفتم دکتر من خیلی ریلکس هستم گفت وسواس فکری هر کس تو یه ضمیمه ای مال شما تو بیماری، از اون روز به بعد انگار بهم بر خورده باشه و جلو شوهرم خیلی ضایع شده باشم نا خودآگاه خداروشکر این وسواس خیلی کم شد به طوری که یادم نمیاد بعد اون اتفاق افتاده باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگر افکار منفی درباره مریضی منم مثل شما هستم، من خبر مریضی کسی رو هم میشنیدم خل میشدم، دوتا از ...

یعنی با بی توجهی خوب شدین.خداروشکر.منم دقیقا اینجوریم منتها از چکاب کردن هم خیلی میترسم.جاییم درد میکنه افکار منفی میاد و بعدم اصلا دلم نمیخواد چکاب برم.ممنون خانمی

یعنی با بی توجهی خوب شدین.خداروشکر.منم دقیقا اینجوریم منتها از چکاب کردن هم خیلی میترسم.جاییم درد می ...

انگار حرف دکتر بهم تلنگر زد، دور از جون احساس کردم دیوونه ام و چون آدم مغروری هستم خیلی بهم بر خورد، گفت اگر الان یک نفر سرطان بگیره فکر میکنی سرطان گرفتی، گفتم دکتر اتفاقا بابام با سرطان فوت کرد و دو سال تمام هر نقطه بدنم درد میکرد فکر میکردم سرطان دارم تازه راحت شدم، وقتی گفت برو پیش روانپزشک خیلی برام سنگین بود، من ادمی نیستم که بگم روانشناس یا روانپزشک بد ولی اون لحظه برام سنگین بود چون سال اول ازدواج ام بود، خود به خود بهتر شدم، بزار یکم بهت بتوبم شما هم بهت بر بخوره خوب بشی😂😂😂😂 ببخشید شوخی کردم😍😍😍

انگار حرف دکتر بهم تلنگر زد، دور از جون احساس کردم دیوونه ام و چون آدم مغروری هستم خیلی بهم بر خورد، ...

🙏ممنونم خانمی.اتفاقا همه از دستم کلافه ان.مخصوصا شوهرم.مامانمم تلفنی همش درارتباطیم از دستم کلافه شده.واقعا باید بهم توپید.میدونی قبلا اینجوری نبودم.تقریبا ۲ سال ونیم قبل رفتم سونوگرافی چکاب و یه شوکی بهم‌وارد شد وازاون به بعد با اینکه مشخص شد مشکلی نیست وخداروشکرخوب شدم.ولی فوبیا از دکتر و بیماری گرفتم

🙏ممنونم خانمی.اتفاقا همه از دستم کلافه ان.مخصوصا شوهرم.مامانمم تلفنی همش درارتباطیم از دستم کلافه ش ...

خواهش میکنم عشقم😍😍 فقط بی خیال باش، سرنوشت هر چی بخواد بشه میشه، فقط از لحظات ات لذت ببر، ایشالله همیشه خوش و خرم باشی 😍😍😍

تو این روزای کرونایی 😷😷😷 که نمیشه از خونه بیرون رفت میتونید از 💕اپلیکیشن دکتر ساینا💕 کمک بگیرید دکتر ساینا کلی پزشک متخصص داره که میتونید به صورت آنلاین باهاشون گفت و گو کنید و هر سوال پزشکی که داشتید رو ازشون بپرسید.

🙏ممنونم خانمی.اتفاقا همه از دستم کلافه ان.مخصوصا شوهرم.مامانمم تلفنی همش درارتباطیم از دستم کلافه ش ...

عزیزم برای این فوبیا چیکار کردی؟منم دقیقا مثل شمام به شدت از دکتر و چکاپ میترسم

عزیزم برای این فوبیا چیکار کردی؟منم دقیقا مثل شمام به شدت از دکتر و چکاپ میترسم

سلام گلم.هنوز هم هیچی.فقط سعی میکنم خودمو سرگرم کنم.نمیدونم این چه حالتاییه دوستم.خدا کمکمون کنه