2777
2789
عنوان

🔻بورس🔻تحلیل نمادهایی که پرسیدن

1513 بازدید | 2 پست

سلام خدمت تمام کاربران نی نی سایت .

لطفا کامنت نزارید اینجا هر سوالی دارید در تاپیک قبلی بپرسید.🙏🙏🙏🙏🙏🙏

چندین نماد که پرسیده بودن و تحلیل کردم و خدمتتون توضیح دادم اگه نمادی گفته نشده داخل تاپیک های قبلی بگید تا سرفرصت جواب میدم .

🔴 دوستان این مطلب و با دقت بخونید و بیاد داشته باشید:👇👇👇👇👇👇👇👇

این تحلیل ها نظر شخصیه و دلیل بر ورود و خروج کردن شما بر طبق صحبت های من نیست در مورد نماد مورد نظرتون بازم تحقیق و تحلیل کنید.

ارزوی موفقیت و پیروزی دارم براتون .پرسود باشید .

🔺️  بورس همیشه سود کردن و مثبت شدن نیست بعضی از روزهارمنفی هم داره 

در مورد هفته اینده احتمال اینکه سهم های شاخص اصلاح داشته باشن هست  اما اصلاح قوی نیست خیلی کمه، 

سهم های کوچیک تقریبا ۷۰ درصدشون اصلاح داشتن و این هفته باید رشد کنن.

#‍ ذوب : بلند مدتی هست ، منفی هاش ورود کنید . کندل سبز زده احتمال صعودی هست .

#‍ سمازن = نگه دارید اصلا نفروشید . کف قیمتی ، نمودارهاش نشانه صعودی رو داده

#‍ حکشتی ، فعلا پرریسک شده 

#بجهرم ، شارپی حرکت نمیکنه سنگین هستش منفی هاش ورود کنید . برا بلند مدتی عالیه

#تملت ، نگه دارید برا بلند مدتی و میان مدت خوبه

#کاسپین ، نزدیکه ب کف کانال میتونید پله ای ورود کنید . حمایت ۵۴۳۰ و ۵۱۰۰

#کلما ، بلند مدتی عالیه ، کندل سبز جا گذاشته و کف کانال قرار گرفته، احتمال صعودی هست حمایت ۱۰۰۰ تومن

#غگل ، بهترین سهم گروه غذایی خیلی ارزنده . نفروشید و سهامداری کنید حمایتش اطراف قیمتی ۸۵۰ هست

#سبزوا، کف کانال قرار گرفته و صعودی کردنش نزدیکه، فکر کنم  مجمع داره و باهاش برید مجمع 

#سپ ، بنیادی خوبی داره اصلاحش هم خیلی بوده اما نفروشید میتونید منفی هاش پله ای ورود بزنید

#بانک دی ، میتونید سیو سود کنید ورود کردن خیلی پر ریسک شده

#غشصفا، اخرای اصلاحش هست صف فروشش زیاده اما کم کم  داره جمع میشه کندل سبز جا گذاشته حمایت قوی ۲۹۵۰ داره نگران کننده نیست 

#ثاخت اصلاح رو داشته و رد کرده نمودارهاش  کف کانالی هست 

#وگستر ، حقوقی بسیار خوب و قوی داره فعلا صعودیه برا کوتاه مدت میشه ورود زد و سود ازش گرفت

#وسپه ، روی حمایته ،نزدیک ب کف کانال و احتمال صعودیش زیاده و در کل سهم ارزنده و عالیه نفروشید 

#تلیسه ، رشد شارپی قبلا داشته اصلاحش بخاطر همون رشد شارپی هست و اصلا نگران کننده نیست 

#ختراک ، یکی از جا مونده های رشدی هستش  بنیادی عالی داره نگه دارید جبران میکنه برا میان مدت ، بلند مدت عالیه

#‍کرازی، اخرای اصلاحش هست از کف کانال خودش هم پایین تر رفته احتمال رشدش از یکشنبه هست حمایت روی ۲۲۵۰ و ۲۴۰۰ داره که نهایش این اخر نزولی هست روی این دوتا قیمت میتونید پله ای ورود کنید ‌

فملی،# مجمع داره و برید مجمع چون تقسیم سود داره . سیو سود کنید قیمت پایین تر اضافه کنید 

دبالک،  فعلا# ‍ ‍ورود نمیبینم ریسکه ، سهم خوبی از گروه دارویی ها هست نگهش دارید 

🔺️  بورس همیشه سود کردن و مثبت شدن نیست بعضی از روزهارمنفی هم داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.