2777
2789

بچه ها من 39هفته و 5روزم 

سونو زده فردا یا پسفردا زایمان

دیشب دکتر سطحی معاینم کرد یعنی از ترس نزاشتم

از دیشب دل کمر درد دارم ولی از صبح یهو تو دوساعت شدید میشه که چند دقبقه یکبار میگیرتم یهو هم چندساعت همه دردها میره

بنظرتون درد کاذبه؟با دکترم صحبت کردم سزارین شم وزن بچه 3800هست نمیتونم طبیعی

یعنی اینجور ممکنه دهانه رحمم بازشه؟خون و...هم ندیدم فقط ترشح سفید غلیظ

من 17 سالگی زایمان کردم. آره درداته کم کم هم زیاد میشه اصلا نترس تو میتونی. 💪💪💪💪برو زیر دوش آب داغ کمرتو ماساژ بده در ات زیاد شد. دکتر بهم گفت روغن زیتون زیاد بخور باکاهو. 

(من اگر نیکم وگر بد، تو برو خود را باش) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی نمیزاری معاینه کنه چطور میخوای طبیعی بدنیا بیاری خب😑

زودتر بهش میگفتی سزارین میخوای

اگر دردت بگیره عمرا سز کنن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

الهی خیلی اسون زایمان کنی ک ب خوشی و سلامتی بچه اتو بغل بگیری

منم موقع زایمانت دعا کن مشکل بزرگی دارم😔قربونت برم

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

درد زایمان اول بیست یقه یبار و هرچی به زایمان نزدیگ شی تایم ش کمتر میشه وبه 5 دیقه یبار میرسه واینکه نزدیک زایمانم هس دیگه 39 هفتته اگر دکتر معاینه کامل کرده باشه شاید تحریک شدی به زایمان و دکتر نگفت که  کی تاریخ سزارین اما چرا اینقد دیر اقدام به سزارین کرده یکم عجیبه برام