2777
2789
عنوان

الان یجایی خوندم .....

201 بازدید | 17 پست

بریم یه دو کیلو سیب بخریم از دل خدادربیاریم🥰

والابخدا

دیگه گناه داریم

کی فکرشو میکرد یه ذره ویروس بادنیااینجوری کنه

ماکه به اندازه کافی داشتیم میکشیدیم

این دیگه چی بود

خدایا شکرت....من خیلی دوست دارم ومیدونی که هرثانیه شکرت میکنم....بخاطربنده های خوبت به دادمون برس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابجی من ۱۱ سالشه دیشب گریه میکرد تو اتاق میگف خدایا این کرونا چیه مردمو گرفتار کردی دلم کباب شد

اَللهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم مرسی که فرستادی دعا کن خوشبخت شم  .. چه دعایی کنمت بهتر از این: خنده ات از ته دل ، گریه ات از سر شوق ، روزگارت همه شاد ،سفره ات رنگارنگ و تنی سالم و شاد ..... که بخندی همه عمر 🌺👌
ابجی من ۱۱ سالشه دیشب گریه میکرد تو اتاق میگف خدایا این کرونا چیه مردمو گرفتار کردی دلم کباب شد

دخترمن پای کلاس آنلاین که میشینه وازقطعی نت و صداوایناشاکی میشه   یهو میگه خدایا کرونادیگه برهوخستهههههه شدمممممم

۶سالشه ☹

دل منم کباب شد اخی گناه داره

اره بچه ۱۱ ساله هم دیگه میدونه تو دنیا چخبره 

اَللهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم مرسی که فرستادی دعا کن خوشبخت شم  .. چه دعایی کنمت بهتر از این: خنده ات از ته دل ، گریه ات از سر شوق ، روزگارت همه شاد ،سفره ات رنگارنگ و تنی سالم و شاد ..... که بخندی همه عمر 🌺👌
دخترمن پای کلاس آنلاین که میشینه وازقطعی نت و صداوایناشاکی میشه   یهو میگه خدایا کرونادیگه برهو ...

اخی عزیزم

اتفاقا خوب موقعی اومد.واقعا ادما ب هم رحم نمیکنن

بلههههه یه گوشمالی دنیامیخواست

هرروز باتوهم‌وترس از حمله دشمن  صبحوشب میکردیم و هرروزتهدیدکه فرداحمله میکنم پس فرداچیکارمیکنم

حالا دیگه حواسشون پرت شد

دیگه خداگفت فعلا یکم آروم