2777
2789
عنوان

عزیزای دلم انقدر ناشکری نکنید

220 بازدید | 18 پست

میدونم زندگی سخته مخصوصا از نظر مادی ولی شمارو به خدا وقتی بچه دارید یا به قول خودتون ناخواسته باردار شدید انقدر نگید. بخدا یک سری مثل من که به آب و آتیش میزنن تا خدا یه بچه بشون بده دلشون بد میشکنه. 

همیشه میگم خدایا چرا کسی که بچه نمیخواد یا نمیتونه تربیت و بزرگش کنه داره ولی من یا امثال من هر روز باید چشمشون دنبال یک دکتر جدید باشه و مصرف دارو تو خونشون همیشگی شده ولی هنوز تنهان و هیچ بچه ای ندارن. خانما شمارو بخدا برای من و امثال من دعا کنید.

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن داییم ۴ تا بچه داشت پنجمی نمیخاست هرکاریم‌کرد سقط بشه نشد حالا زن دایی زمین گیر شده همشون رفتن پی کار خودشون همون پنجی الان زن داییمو جمع میکنه میگ تا مادرم زندس ازدواج نمیکنم

این چه اسمی بود گذاشتم    ..فضول محله و خنگ محله باهم از این کاربری استفاده میکنن مدیونین فکر کنین خنگ محله خواهرمه 😒😒
خدا من یکی رو با حسرت بچه میکشه میدونم 

خیلی سخته.حسرت و چشم به راهی

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.
زن داییم ۴ تا بچه داشت پنجمی نمیخاست هرکاریم‌کرد سقط بشه نشد حالا زن دایی زمین گیر شده همشون رفتن پی ...

خیلی از این موردها دیدم.واقعا انگار خواست خدا هست

منم روزای با حسرت خیلی داشتم.اصلا برام شده بود یه حسرت واقعی.توفکرم با بچم بازی میکردم وصداش میکردم. ...

دقیقا حال روز الان منه

انشالا به حق علی هرکی بچه میخاد خدا دو قلو بهش بده

دیشب خواب دیدم دوقلو باردارم.صبح که بیدار شدم دلم میخواست بمیرم ولی خوابم ادامه داشته باشه

دقیقا حال روز الان منه

عزیز دلم سلام انشاءاللهبه حق حضرت علی اصغر دامنت سبز بشه

چند جا دیدم ممکن هستش از  امثال من چادری ناراحت باشی

اگر اینطور هستش من عذرخواهی میکنم

اشتباه ما را به پای مکتبمون و پوشش حضرت زهرا نذار

التماس دعا