میدونم زندگی سخته مخصوصا از نظر مادی ولی شمارو به خدا وقتی بچه دارید یا به قول خودتون ناخواسته باردار شدید انقدر نگید. بخدا یک سری مثل من که به آب و آتیش میزنن تا خدا یه بچه بشون بده دلشون بد میشکنه.
همیشه میگم خدایا چرا کسی که بچه نمیخواد یا نمیتونه تربیت و بزرگش کنه داره ولی من یا امثال من هر روز باید چشمشون دنبال یک دکتر جدید باشه و مصرف دارو تو خونشون همیشگی شده ولی هنوز تنهان و هیچ بچه ای ندارن. خانما شمارو بخدا برای من و امثال من دعا کنید.
هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم روزای با حسرت خیلی داشتم.اصلا برام شده بود یه حسرت واقعی.توفکرم با بچم بازی میکردم وصداش میکردم.قشنگ درک میکنم.امیدوارم به حق امام زمان دامن همتون سبز بشه.
زن داییم ۴ تا بچه داشت پنجمی نمیخاست هرکاریمکرد سقط بشه نشد حالا زن دایی زمین گیر شده همشون رفتن پی کار خودشون همون پنجی الان زن داییمو جمع میکنه میگ تا مادرم زندس ازدواج نمیکنم
این چه اسمی بود گذاشتم ..فضول محله و خنگ محله باهم از این کاربری استفاده میکنن مدیونین فکر کنین خنگ محله خواهرمه 😒😒