2777
2789

من یکسال هست که عقد کردم و سه هفته پیش با نامزدم دعوام شد و اومد خونمون همینطور که بحث میکردیم یهو زد تو گوشم و مامانم گفتش ک باید جدا شید اینجوری فایده نداره

خلاصه یک هفته قهر بودیم و قرار شدبریم دادگاه و اومد و با یک بسته شرینی از پدر و مادرم عذرخواهی کرد و آشتی کردیم و من تقریبا یک ماهه ک خونشون نرفتم مادرش یکبار زنگ زد دعوتم کرد که نرفتم الانم پیام داده، هم مادرش و هم خواهر شوهرم

منم گفتم ک باشه میام

الان مادرم میگه که نباید بری یه مدت 

نمیدونم چیکار کنم راهنمایی کنید لطفا

الان که آشتی کردیم به نظرتون برم یا نه؟

چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر

از همین الان ثابت کرد دست بزن داره.

بهش اعتماد نکن

خدا یکی بهترشو میزاره سر رات

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

والا بنڟر من تا زیر،یه سقف نرفتی جدا شو ازش چون دست بزن داره و ترسشم ریخته جلو بابا مامانتــ😕😕

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !  
خب من عقدم عزیزم قصد ندارم طلاق بگیرم و اون معذرت خواهی هم کرد 

نمیدونم اما بنظرم خودتو سرسنگین نشون بده و برو بگو لطفا بزار زندگی مسالمت امیزی داشته باشیم و ازش قول بگیر دیکه دس روت بلند نکنه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃