2777
2789
عنوان

سلام بیاین بگین با این برادرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما الان اگه بگی واسه م لباس برای سر عقد بخر، اونا هم میگن پس شما هم کت شلوار واسه پسر ما برای سر عقد بخرید. واسه یه مانتوی دویست تومنی ، یک میلیون تومن خودتون ضرر میکنید. به نظرم تا روز خرید صبر کن ببین خودشون برات میخرن. اگه نخریدن، میدونی من چیکار کردم؟ فرداش به شوهرم گفتم واسه سر عقد میخوام یه مانتو شلوار بخرم میای دوتایی بریم با هم بخریم؟ بعد دو تایی رفتیم اون خودش پولشو حساب کرد، منم تشکر کردم و تمام. بحث رسم و فلان پیش نکش ، چون اونا هم میگن پس ما هم فلان رسم رو داریم اون وقت سرویس میشی

ما برا عقد برا دختر کلا ی چمدون از لباس راحتی لباس مجلسی مانتو شلوار شال کیف کفش لوازم آرایشی لباس زیر همه چیزای مورد نیاز ی دختر رو میگیرن...برا دوماد هم فقط حلقه البته من شوهرم چون از شهر خودمون نبود رسم کت و شلوارم داشتن...برا عروسی هم برا عروس دوباره همون چمدونو میبندیم‌...ولی برا دوماد نه چمدون نمیبندیم تو شهر ما...ولی بارم میگم شوهرم چون غریب بود و واسه ی شهر دیگه بود باید چمدون براش میبستیم فقط سرویس بهداشتی و حوله و ریش تراش و ایناشو..

ولی در کل من خرج لباس شب خاستگاریمم شوهرم داد ب خواست خودش میگف میخام لباسی ک تن عشقم میبینمو خودم براش خریده باشم تو این شب و ب سلیقه خودشم رفتم سفید گرفتم یعنی همین ک خاستگاری اومدو جواب مثبتش دادن میگف دیگه هیچکس حق نداره برات خرج کنه مال منی مسئولیتتم گردن منه

سر عقدم خودم از قبل لباس تهیه کردم زشته چیزی به همسر ایندت. نگو ولی پول نقد داشته باش باهاش. برو خرید اگه حساب کرد چه بهتر والا خودت حساب کن.داداشت. بگو سر یه مانتو دخالت نکن شاید زنش توان مالی نداشت خانواده ها فرق دارن مظلوم بازی کنی میخرن

بعدشم به جیب شوهرت هم نگاه کن اگه خودش داره خرید میکنه، والا من هیچی خرید نکردم فقط سرویس و حلقه گرفتم. خیلی هم خوشحال بودم از اینکه پول شوهرم رو به فنا ندادم. بری اون همه لباس بخری جیب شوهرتو خالی کنی چه کاریه. اول بذار خریدهای طلا رو بکنه. به نظرم باهاش رفیق باش خواسته هاتو با طلبکاری نگو ، صبر کن ببین خودشون توی خرید عقد چیکار میکنن ، خودت از الان به پیشواز نرو

عزیزم شما الان اگه بگی واسه م لباس برای سر عقد بخر، اونا هم میگن پس شما هم کت شلوار واسه پسر ما برای ...

ااصلا واژه رسم شما و رسم ما چرته زشته کلا به صلاح دید برن خرید بعضی خانواده ها دعوا میگیرن وااای

ااصلا واژه رسم شما و رسم ما چرته زشته کلا به صلاح دید برن خرید بعضی خانواده ها دعوا میگیرن وااای

اره بابا هرچی خریدن چه بهتر ، نخریدن هم ادم واسه پسره هم نمیخره ، من میدونم اگه بگه ما رسم داریم لباس سر عقد بگیرید اونا هم میگن پس واسه پسر ما هم شما بگیرید. بعد لباس پسرها گرون تر در میاد بدتر سرشون کلاه میره. 

لباس عقد با لباس محضر فرق میکنه ها .....

یه مانتوه سفیده و شلوار و شال 

اگر اونا پیشنهاد دادن بگیر اگر نه که خودتون بگیرید ارزش نداره خودت رو کوچیک کنی

چون فکر نکنم تهرانیا رسم داشته باشن

ما کلا دخترامون تا عروسی با خودشونه

یعنی روز عقد محضر هرکسی خودش لباس میگیره برای خودش فقط دو طرف حلقه میخرن 

بعد نامزدیه که پای عروسه به جز لباس و کیک 

بعدم عقد و عروسیه که دو طرف برای هم خرید میکنند

اون خرید لباس و این چیزا رو هم قبل عروسی انجام میدن یعنی لوازم آرایش ادکلن و سشوار و این چیزا از اون طرفم برای داماد لباس و ریش تراش و...

البته الان دور و بری های ما هم قبل عروسی چیز خاصی نمیخرن چون همه خونه بابااشون همه چی دارن