2777
2789

امشب شب دحو الارض هست.. تورو خدا با دل های پاکتون دعا کنید من باردار بشم... منم دعا میکنم همه منتظر این ماه آن شالله به آرزوشون برسند. 

ان شالله

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزيزم برامنم دعا كن منم دارو استفاده كردم هنوز پري نشدم ولي امروز بيبيم منفي شد كلي دلم شكست وكلي گريه كردم ايشالله دامن هممون سبزشه😭😭😭😭😭😭😭😭😔😔😔😔😔

خدایا شکرت میشه واسه اینکه تو دلیم سالم و سلامت بیاد بغلم صلوات بفرسین 
من چله برداستم  شمام بردار چله زیارت عاشورا الهی ک امام حسین از خدا براتون شفاعت بخاد

يعني چهل روز زيارت عاشورا فقط بخونيم؟؟؟

خدایا شکرت میشه واسه اینکه تو دلیم سالم و سلامت بیاد بغلم صلوات بفرسین