2777
2789
عنوان

خدا به همه پرستارها قوت بده..😥

291 بازدید | 12 پست

نیم ساعت نشد رفتم دکتر و برگشتم

با ماسک نفس کشیدن سخت بود گوشمم درد گرفت کلی ام گرمم شده بود

این طفلک ها صبح تا شب شب تا صبح با کلیییی لباس پلاستیکی و دوتا ماسک چی به سرشون میاد

دیگه اعصاب و روان شونم ک نابود شد از استرس و از دیدن درد دیگران و اینهمه فوتی و..

خدا قوت بده به همشون

🤲

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا خدا کمکشون کنه ولی تا قبل کرونا هر بیمارستانی میرفتیم پرستارا کارشون فقط بگو بخند و پریدن ب ...

بلاخره اونام ادم اند

اونایی ام ک میرن بیمارستان اکثرا اعصاب ندارن استرس دارن نگرانن

ینی هر دو طرف حق دارند ولی خدایی الان من فقط یه نفر رو تو خانواده ام دارم.بنده خدا یه هفته بستری بود از استرس.کل خانواده اش زندگی شون مختل شده با این‌اوضاع

ایشالا خدا کمکشون کنه ولی تا قبل کرونا هر بیمارستانی میرفتیم پرستارا کارشون فقط بگو بخند و پریدن ب ...

بله واقعا خدا کمکشون که و بهشون قوت بده 

بالاخره مجبور شدن کار جدی هم انجام بدن

قبل از کرونا اگر بستری میشدی یه بالش هم به زور میدادن به مریض یا همراه 

❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️

عزیزم تو اکثر بیمارستانا مخصوصا تو عصرو شب مریضای یه بخش رو میدن به یه پرستار و یه کمکی.حالا همه دارو دادن ها و ثبت اونا و نوشتن گزارش و عوض کردن پانسمان و گرفتن تب و ....تمام وقتشونو میگیره.دیگه وقتی واسه بگو بخند نمیمونه.شاید شما وقت ملاقات رفتی که بیکار بودن و میخندیدن.ضمنا مگه پرستارا حق بگو بخند ندارن؟عزیزم اگه بخوان همراه مریضا دپرس بشن و زانوی غم بغل بگیرن آخرش افسردگی میگیرن.من منکر بداخلاقی بعضی از پرستارا نیستم.اونم بزارید به حساب فشار کاری و حق ناحق شده اونها.

خدایا شکرت  
مثال زدم عزیزم 😑

مثال خوبی نزدی.به اندازه کافی پرستارا با کمبود کادر و فشار کاری و همچنین رفتارهای نابهنجار بعضی از مریضا و همراهاشون میسازن.دیگه شما با این طرز حرف زدن نمک رو زخمشون نپاشین.

خدایا شکرت