2777
2789
عنوان

دخترم ۹ سالشه دهنش بو میده چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 34 پست

ممکنه تول شده ذره ی غدا رفته تو حفره لوزه عفونت کرده

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا سنگ لوزه داره یا معده یا دندون یا بدنش خیلی گرمه صبح ناشتا بهش ترنجبین بده بعدازظهرا هم بهش خاک ش ...

سنگ لوزه فکنکنم داشته باشه نگاه کردم دندون خراب داره رسیده به عصب فعلا به خاطر کرونا نمیتونم ببرم ترمیم ولی گرمای است 

عزیزم حتما عفونت داره منم دخترم هر وقت سرماخوردگی با عفونت لثه میگیره اینطور میشه اتفاقا چند روز پیس ...

چه آزمایشی داد؟

خدایا من بخشیدم، از ته دلم.... توام ببخش، کمک شون کن لطفاً...  
صبا گلوش خیلی چرک میکنه 

این یک دلیل بوی بد دهان میتونه باشه شاید این که گفتم نباشه ولی اگرمشکل ازهمین ذره غداباشه بعد مدتی باعث گلو دردش هم میشه

اگرببری پیش ادم وارد با لمس گلوش متوجه میشه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
بله پزشک عمومی تشخیص می‌ده. احتمالا مشکل از دندوناش هست یا عفونت لثه داره. مشکلات گوارشی و معده هم ا ...

ممنون عزیز من کنارش میشینم خیلی حس میکنم دوست ندارم وقتی میره مدرسه کسی به خاطر این موضوع باهاش هم صحبت نشه

سنگ لوزه فکنکنم داشته باشه نگاه کردم دندون خراب داره رسیده به عصب فعلا به خاطر کرونا نمیتونم ببرم تر ...

خب شستشوی دندون بگیر براش شبا مسواک بزن رو زبونشم بزن بعد تمام دهنشوبا دهان شویه شستشو بده 

ممنون عزیز من کنارش میشینم خیلی حس میکنم دوست ندارم وقتی میره مدرسه کسی به خاطر این موضوع باهاش هم ص ...

هر چه زودتر پیگیری کنی بهتره، مخصوصا اگر دندون پوسیده داشته باشه و شما متوجه نشده باشی. 

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.
مرسی حتما میبرم دکتر

آره حتما ببرش اتفاقا ما هم مشکل شمارو داشتیم امسال دخترم کلاس اول بود وقتی می رفت خودش میومد میگفت مامان بوی دهنم خوبه بعد میرفت انشالله خوب میشه نگران نباش مشکل جدی نیست ولی عذاب آوره