2777
2789
عنوان

دخترم ۹ سالشه دهنش بو میده چکار کنم

965 بازدید | 34 پست

درهر دوحالت چه گرسنه باشه چه معدش پر باشه مشکل چیست به نظر شما 

دکتر عمومی میتونه تشخیص بده ؟

باداروی ساده میتونه رفع بشه یا نیاز به درمان جدیتره؟

لطفا راهنماییم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم بچگیام اینجوری بودم خیلیم دکتر بردم مامانم 

ولی فایده نداش قرص نعنایی و اینا میدادن 

دیگ توجه نکردم بش 

الان خوب شدم دیگ اونجوری نیسم

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤

عزیزم حتما عفونت داره منم دخترم هر وقت سرماخوردگی با عفونت لثه میگیره اینطور میشه اتفاقا چند روز پیس اینطوری بود لثه هاش عفونت داشت آزمایش دادم گفتن عفونت شدید داره

پسر من سه سالشه. یه مدت دهنش بو میداد و دکتر گفت عفونت معده هست و دارو خورد و خوب شد. البته اول ببین ...

چی بهش داد🤔 دختر منم 5 سالشه همینطوری شده پسر دوستمم همینطور

اعتماد مثل یک پاک کن میمونه، بعداز هر اشتباه کوچیکتر و کوچیکتر میشه😏😏😏

بله پزشک عمومی تشخیص می‌ده. احتمالا مشکل از دندوناش هست یا عفونت لثه داره. مشکلات گوارشی و معده هم از عواملش هستن.

در کل مسئله‌ی نگران‌کننده‌ای نیست و رفع می‌شه.

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.