2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری در شرایط کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای الهی به سلامتی طی کنی موفق باشی  منم نگران این استرسش هستم. استرس نداشته باش واسه بچه خوب ن ...

دست خودم نیست دو هفته پیش یه درجه تب کردم فکر کردم کروناس داشتم از غصه دق میکردم همش نگران بچه بودم خدا بهم رحم کرد نبود

من یکماهم بود ک گفتن کرونا اومده اگ میدونستم حامله نمیشدم البته نمیشدمم دق میکردم نمیدونم 😞😞😞ولی خیلی سخته من الان ازمایش دارم خیلی میترسسسم😞

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
دست خودم نیست دو هفته پیش یه درجه تب کردم فکر کردم کروناس داشتم از غصه دق میکردم همش نگران بچه بودم ...

برای شما و همه باردار ها الان دعا میکنم آرامش داشته باشین و این دوران شیرین به خوشی و سلامتی طی کنید