2777
2789
اخی😂😂😂😂

البته فقط یه‌بار موفق شدم داداشم بهم گفت برو برام آب بیارم منم گفتم حتما داداشی یه لیوان آب براش بردم  که تا عمر داره فراموش نمی کنه یه لیوان آب خنک پر از نمک این اولین و آخرین باری بود که همچین کاری کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا باید حقتو بگیری😂😂

اوففف انقد اسکولم که...😐😐 هرکس واسه اولین بار چشمش به قیافم خورده هرجا نشسته گفته قشنگ معلومه چقد ساده اس😐😐

روش نشده بگه خره،گفته ساده اس😐😐😐

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.

یه بارم وقتی میخواستیم بریم بازار یهو مهمون اومد و اونقد نشست مگه  پا میشد بره خونش 

شنیده بودم اگه نمک بریزی تو کفش مهمون میره

پا شدم یه کیسه نمک ریختم تو کفشش😭🖐🤕

بعد که پوشید دید پرهههه نمکه کفشش🙈🤣

به مامانم گفت اگه بهم میگفتین موثر تر بودااا

ینی تباه شدیم  دیگ تباههههه

تففف 

خدایاااا توبه🤣😂

شیرین بهانه بود فرهاد تیشه میزد تا باور نکند صدای مردمانی که در گوشش میخواندند /دوستت ندارد/  
البته فقط یه‌بار موفق شدم داداشم بهم گفت برو برام آب بیارم منم گفتم حتما داداشی یه لیوان آب براش برد ...

وای این بلا سر منم اومده😨

ضعف داشتم مهمونم داشتیم ابجیم همش با اب قند پشت سرم بود هی میگف بخور مامانم هم خونه نبود داشتم بهش زنگ میزدم هی ابجیم اصرار میکرد ی قلوپ خوردم😰😰

دیگه نگم چقد شور بود اجیم گف اولش اب قند بود نخوری نمک ریختم توش

😂

میشه یه صلوات واسه قبولیم بفرستین💜  
یه بارم وقتی میخواستیم بریم بازار یهو مهمون اومد و اونقد نشست مگه  پا میشد بره خونش  ...

😨😨😨😂😂😂😂

با چماق بیرونش میکردین سنگین تر بووووود😂😂

میشه یه صلوات واسه قبولیم بفرستین💜  
عین من بودی ک😄😂

بدبختی الانم تلافی میکنم . البته نه اونجوری . اما در کل هیچ وقت گله نمیکنم صاف تلافی کار طرف سرش در میارم 

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔😔😔

من نت خونه حجمش تموم شده بود بابام گفت تقصیر توعه درحالی که پسرش همش بازی دانلود میکرد و آنلاین بازی میکرد فرداشم روز دختر بود شنیدم مامانم بهش گفت برای من عینک بخرن بابام گفت لازم نیست لیاقت نداره و۰۰۰منم از خونه رفتم بیرون رو ماشینشچند تا خط خوشگل کشیدم و روش فحش نوشتم ❤️😂