2777
2789

منکه بچه بودم دخترعموم اذیتم میکرد و خیلی هم نوشابه دوس داره فک میکرد نوکرشم میگف واسم نوشابه بیار منم اعصاب درست نداشتم تف کردم تو نوشابش با قاشق هم زدم دادم بهش تا الانم کسی نمیدونه خدایا ببخش😂😁

یه بار دیگم یکی از بچه های فوق فضول فامیل مشت زد تو شکمم😣منم تنها گیرش اوردم زدم پس کلش ک دستم تا دوساعت میسوخت اون بچه فضول عین خیالشم نبودااا ولی دیگه طرفم نیومد البته۱۲ ۱۳ سالم بود خدایا توبه😂

میشه یه صلوات واسه قبولیم بفرستین💜  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه قشنگ بهشون میگم این جا اون🤣🤣🤣

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

پلید# نباشیم😐☝️

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜

من تو عالم بچگی که فکر کنم ۵سالم بود،یک بلایی سر پسر صاحب خونمون آوردم که اصلا روی گفتن ندارم

خدایا هزاران بار گفتم ببخش،بازم میگم ببخش

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

آره همین چن روز پیش یکی از رفیقام نمک نشناس بازی دراورد جوری گذاشتم تو کاسش چن روزه درگیر اینه چرا اینجوری شد😂🤣🤣🤣

خدایی حقش بود چندمین بارش بود😃من یکی از ۱۰۰ تا کارشو جبران کردم 

There is GOD💚💚💚   ..                                               

😂😂😂😂

هم اتاقیم خوراکیامو برمیداشت میخورد ولی انقد پررو بود ب رو خودش نمیاورد میگفت جن برده 

ی زیرشلواری نو خریده بود منم انداختم پشت کمد بعد اومد گف کو شلوارم گفتم همون جنی ک خوراکیای منو خورده شلوارتوروهم برده 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍