الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام اوا جون گفتی توم درد پری داشتی و بی بی مثبت شد؟ از موعدت گذشته بود ک بی بی زدی؟
ن دوروز مونده به پری بی بی زدم مثبت بود بعد دوسه ساعت بعدش آز دادم بتام۱۲۴ بود دوروز بعدش ینی روز موعودم بتام۷۵۹بود ک میگن احتمالا دوقلوعه البته دکتر نمیبینه هنوز کوچولوعه ولی از عددبتام حدس میزنن دوقلو باشه
ن دوروز مونده به پری بی بی زدم مثبت بود بعد دوسه ساعت بعدش آز دادم بتام۱۲۴ بود دوروز بعدش ینی روز مو ...
عزیزم ایشالا سالم باشه جاری من بتاش بالای هزار بود اونم گفته بودن دوقلوه ولی رفت سونو یدونه بود ایشالا صالح و سالم باشه .ولی کلا میگن بتای بالا جنسیت دختره.من پریودم بهم ریخته یبار بی بی زدم هاله داشت امروز زدم منفی شد علائم بارداری دارم ولی جوش هم زدم نمیدونم چی ب چیه ۵ تیر پریود شدم دوره هام ۲۰ تا ۲۲ روزه س ولی هنوز نشدم