خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم .به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم .... دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنظر من اولی خیلی خوبه.سفید بزن که هیچوقت خسته نشی ازش
و اینکه الان بدون اپن میزنن ولی اگه من باشم از این جزیره ای ها میزنم چون کاربردیه میتونی بعنوان میز ناهار خوری ازش استفاده کنی یا وقتی مهمون داری کلی چیز روش بچینی اگرم خسته شدی ازش ببریش تو انباری😄
نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یارعالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین اقایون محترم درخواست دوستی ندید
خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)