2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو که میخوای شمارشو بدی اینجا یکی امتحانش کنه😳

یقین داشته باش روزی پروانه میشوی بگذار روزگار هرچقدر دلش میخواهد پیله کند🍃میشه واسه اینکه خونم از اینجایی که هستم بره صلوات بفرستی ممنون❤
اره واقعا دیگه بریدم هیشکی نمیدونه توچه حالیم

ببین عزیزم شک فقط زندگیتو جهنم میکنه و تورو نابود.اینو بدون الان مردی پیدا نمیشه که با دخور یا زن دیگه غیر از زن خودش ارتباط. نداشته باشه.متاسفانه شرایط جامعه اینطوری شده

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
ببین عزیزم شک فقط زندگیتو جهنم میکنه و تورو نابود.اینو بدون الان مردی پیدا نمیشه که با دخور یا زن دی ...

دختر یازن دیگه ببخشید غلط املایی بود

درضمن شک تو و امتحان کردنت بدتر به شوهرت دلیل میده که به خودش حق بده 

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...

بجای پیدا کردن مشکل دنبال ریشه این مشکل بگرد عزیزم،برفرض خیانت کرده باشه و امتحان کردنت جواب داد و شکت بر طرف شد ،جدا میشی؟؟؟؟اگ برات راحته و مهم نیست  جدا شدن ازش و خراب کردن زندگیت،همین الان جدا شو بدون اینکه امتحانش کنی و خودتو یه نفر دیگم تو دردسر بندازی ،چون زندگی بر اساس شک بدرد نمیخوره ،اما اگ زندگیتو دوسداری میخوای زندگی ک براش زحمت کشیدی و الوی از دست ندی ،بگرد بببین مشکل اینک این فکر خیانت برای تو بوجو اورده کجاست؟ببین کمبودای زندگیتون چیه بببین درخواستای اون چیه ببین توقع های خودتو اون چیه ک رفع نشده،و باهم خیلی آروم و منطقی تو یه شرایطی مناسب صحبت کنید ،اصلانم بش نگو بهت شک دارم،بش بفهمون ک میخام مال خودم باشی و...

به مدت سبک زندگی و رفتاراتون باهم دیگرو تغییر بدید 

اگ درست نشد ک بحث فرق میکنه.....

خدایا شکرت♥