2777
2789
عنوان

میخوام ی کاری کنم توروخدا سرزنشم نکنینن مجبورم دخترمجردبیاد خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 38 پست
ببین عزیزم شک فقط زندگیتو جهنم میکنه و تورو نابود.اینو بدون الان مردی پیدا نمیشه که با دخور یا زن دی ...

یبار ازش خیانت دیدم بازم بهش مشکوکم خیلی حتی طرفم نمیاد والادستم بهم نمیزنه انگاریکی هست

فقط خدا
اونش معم نیست فقط میخوام ببینم پامیده یانه

حالت خوب نیستا

یارو به دوستش میگه دوس پسرمو امتحان کن بعد رفیقه مخشو میزنه و ازدواج میکنن

اونوقت اینجا کسی رو نمیشناسی میخوای اینکارو کنی؟

سرت به جایی خورده؟

🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا گیریم حق باتوعه ولی اینجا جاش نیس خواهر بخدا اگه یک درصد اشتبا فک کنی شوهرت بفهمه دیگع از چشمش میفتی مستقیم بهش بگو ک چون یبار این کارو کرده اطمینان نداری خودشو بت ثابت کنه بعدشم ب خودت بیشتر برس زیاد بش گیر اینا نده مردا تا چیزی کمبود نداشته باشن نمیرن ببخشیدا 

فکرنکنم دیگه اینقدرپیش بره

ای عزیزم.... چی بهت بگم😥😥 حرفی که بهت میزنم رو شاید ده ها بار به چشم دیدم... از سرت بیرون کن این قضیه رو.... بعدشم گیرم پا بده ... حرف بزنه ... میخوای چکار کنی؟؟طلاق بگیری؟؟؟..بر میگرده میگه مگه چکار کردم😒😒

بجای پیدا کردن مشکل دنبال ریشه این مشکل بگرد عزیزم،برفرض خیانت کرده باشه و امتحان کردنت جواب داد و ش ...

خیلی عالی بود راهنماییتون کاملا درسته به نظرمنم

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
یبار ازش خیانت دیدم بازم بهش مشکوکم خیلی حتی طرفم نمیاد والادستم بهم نمیزنه انگاریکی هست

خب بش بگو رک و مستقیم 

یبار خودتو براش آماده کن اونجوری ک اون دوسداری بهترین غذا رو براش آماده کن و برو سمتش خودت با رفتار و کارات ازش بخاه ..یا خیلی مستقیم بگو ازش میخای ک بهت نزدیک شه و باهم باشید و....

اگ قبول نکرد و بهونه آورد سریع عصبی نشو 

فرصتای دیگم امتحان کن 

خدایا شکرت♥
بخداخسته شدم خواهر

عزیزجان دلتو بسپار به خدا 

انشالله خودش آرومت کنه. 

باور کن اگر خطا کنه، خدا حتما رسواش میکنه

اینطوری شاید چیزی نباشه و تو فقط خودتو

از بین ببری

من خیلی زمان پیش به همسرم گفتم، تو هم بگو

بهش گفتم نه مثه خیلی از خانوما خودمو

با چک کردنت خسته میکنم نه کنکاش

ولی اگر کج رفتی یقین بدون خدا با منه

و رسوات میکنه. اونوقت دیگه هیچ جبرانی

واسه خطات نخواهد بود

همینو بگو و واقعا دیگه رهاش کن

اگر شوهرت عاشق همون دختر بشه و ازت جدا بشه و اونا برن با هم خوشبخت بشن چی؟؟؟ خانم جان ببخشیدا ولی خ ...

اونم با ی آدم ندیده نشناخته تو اینجااااا

استارتر از این تصمیمت حس میکنم خودتم مشکل داری پس اول ی بازنگری تو رفتارای خودت بکن بعد برو سراغ شوهرت 

بخاطردخترم مجبورم تحمل کنم

چرا تحمل اخه؟؟؟مگ آدم چندبار زندگی میکنه عزیزم ؟؟درست کن این زندگی و ...محکم وایسا بخاطر خودت ک حق زندگی داری ..بخاطر دخترت ک پدرشه...زندگیتو محکم کن وریششو پیدا کن ...

تویی ک نمیخوای زندگیت خراب شه ...چرا دنبال راه امتحان کردن میگردی ؟؟؟؟  انسان هرچقدر کمتر بدونه ب نفع خودشه!!!!

تو فرض و بزار رو این حساب ک اگم اشتباهی کرده میخوای ببخشیش ک دوست نداری زندگیت خراب شه... دنبال مقصر بگرد و درست کن همچیو ،راه حل و پیدا کن 

تنهایی با ارداه وایسا،تو زن اون خونه ای ،تو مادر اون دختری ،پس مسئولیت این چیزا با توعه...❤

خدایا شکرت♥