2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگو که میخوای شمارشو بدی اینجا یکی امتحانش کنه😳

یقین داشته باش روزی پروانه میشوی بگذار روزگار هرچقدر دلش میخواهد پیله کند🍃میشه واسه اینکه خونم از اینجایی که هستم بره صلوات بفرستی ممنون❤
اره واقعا دیگه بریدم هیشکی نمیدونه توچه حالیم

ببین عزیزم شک فقط زندگیتو جهنم میکنه و تورو نابود.اینو بدون الان مردی پیدا نمیشه که با دخور یا زن دیگه غیر از زن خودش ارتباط. نداشته باشه.متاسفانه شرایط جامعه اینطوری شده

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
ببین عزیزم شک فقط زندگیتو جهنم میکنه و تورو نابود.اینو بدون الان مردی پیدا نمیشه که با دخور یا زن دی ...

دختر یازن دیگه ببخشید غلط املایی بود

درضمن شک تو و امتحان کردنت بدتر به شوهرت دلیل میده که به خودش حق بده 

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...

بجای پیدا کردن مشکل دنبال ریشه این مشکل بگرد عزیزم،برفرض خیانت کرده باشه و امتحان کردنت جواب داد و شکت بر طرف شد ،جدا میشی؟؟؟؟اگ برات راحته و مهم نیست  جدا شدن ازش و خراب کردن زندگیت،همین الان جدا شو بدون اینکه امتحانش کنی و خودتو یه نفر دیگم تو دردسر بندازی ،چون زندگی بر اساس شک بدرد نمیخوره ،اما اگ زندگیتو دوسداری میخوای زندگی ک براش زحمت کشیدی و الوی از دست ندی ،بگرد بببین مشکل اینک این فکر خیانت برای تو بوجو اورده کجاست؟ببین کمبودای زندگیتون چیه بببین درخواستای اون چیه ببین توقع های خودتو اون چیه ک رفع نشده،و باهم خیلی آروم و منطقی تو یه شرایطی مناسب صحبت کنید ،اصلانم بش نگو بهت شک دارم،بش بفهمون ک میخام مال خودم باشی و...

به مدت سبک زندگی و رفتاراتون باهم دیگرو تغییر بدید 

اگ درست نشد ک بحث فرق میکنه.....

خدایا شکرت♥