2777
2789
عنوان

کیا دوره رنگ مو دیدن؟

5906 بازدید | 13 پست

بعد از گرفتن مدرکتون چقد طول کشید کارتون بگیره و درآمدتون خوب بشه؟ اینجا هزینش ۲ میلیون و نیمه. منم همش ۳ تومن دارم اونم میخوام بدم دوره رنگ مو ببینم. راهنماییم کنید لطفا به جایی میرسم؟ درآمدش خوبه؟ می ارزه؟

اوه من رفتم ۶۰۰بود ۳سال پیش 

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اتفاقا همسرمم میگه بخاطر کرونا همه چی رو هواس. گفت وایسم اوضاع بهتر شه بعد

هم آموزشگاه ها تعطیله هم اینکه کسی حاظر نمیشه بیاد مدل واستون  بدون مدل هم که نمیشه چیزی یاد گرفت 

صبر کنین حداقل از وضعیت قرمز در بیایم بعد

انشا الله موفق باشید

حالا سالنی هست ک اگه شرایط خوب شد برین کار کنین؟ 

من همه ی ۷ تا مدرک ارایشگری رو گرفتم 

سالن هم پیدا کرده بودم که برم ولی بسته شد

ارزش نداره جون خانوادم رو بخاطر پول به خطر بندازم

مدرک گرفتین؟الان کار میکنین؟

من نصفه رفتم ازدواج کردم متاسفانه شوهرم نذاشت ادامه بدم ولی درامد داره بعد مدرک ۶ماه برو بدون دستمزد ی ارایشگاه کارکن دستت سفت بشع بعد دیگ درصدی

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

ولی خیلی هزینه داره دوسه سال پیش خیلی بهتربود الان خیلی گرون شدن وسایلا