شور__زندگی مدیر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 811 عنوان کسی هست سایز پاش ۳۹ باشه ولی قدش | مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 38 پست ولی قدش ۱۶۳ یا پایین تر باشه؟؟به نظرتون کفشاتون که سایز ۳۹ هستن نسبت به قدتون ،دراز توی پا دیده میشن؟؟ 1399/04/26 | 00:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شور__زندگی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 811 عه این واقعا ۳۹ عه مدلش یه جوریه که دراز به نظر میاد آره فک کنم خوب بشع آره دیگه ۳۹،کااش ۳۸ موجود بود که میگرفتم😑چون دیوید جونز حراجش زده بود،وسوسه شدم و خریییدمشش😑😑😑حالا هیشکی ام نیست که اینو حداقل با این قیمتش ازم بخره😑
دخترحاجی_عاقا عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 10231 آره دیگه ۳۹،کااش ۳۸ موجود بود که میگرفتم😑چون دیوید جونز حراجش زده بود،وسوسه شدم و خریییدمشش😑😑😑حا ... یعنی کاملا اندازه پاهات نیست ؟ اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒
شور__زندگی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 811 عه این واقعا ۳۹ عه مدلش یه جوریه که دراز به نظر میاد آره فک کنم خوب بشع من همیشه وز این کارای ریسکی میکنم دیگهه😑😑😂😂دقیقا ۱/۵ سایز به پام بزرگه😕
دخترحاجی_عاقا عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 10231 من همیشه وز این کارای ریسکی میکنم دیگهه😑😑😂😂دقیقا ۱/۵ سایز به پام بزرگه😕 نکن خواهر چه کاریه خب 😆حالا چقدر گرفتی ؟ اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒
شور__زندگی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 811 یعنی کاملا اندازه پاهات نیست ؟ عزیزم کفیه خوب خریدم و از لحاظِ اندازه،اندازه م شده،الان مشکله من ظاهرشه که احساس میکنم توی پام دراز میمونه،وگرنه که با اون کفیه قشنگ اندازه م شده
شور__زندگی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 811 نکن خواهر چه کاریه خب 😆 حالا چقدر گرفتی ؟ توی آف گرفتم ۳۹۳ ،از سایته ترندیوله ترکیه سفارش دادم😑😑😑کااش حداقل از یه مغازه ای گرفته بوودم که بهشون دسترسی داااشتم😑😑😑😖
شور__زندگی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 811 نکن خواهر چه کاریه خب 😆 حالا چقدر گرفتی ؟ عکسشو از نزدیک،توی بالا فرستادم،بگو حق داشتم ریسک کنم یا نه؟؟😩😩😭ببخشیداا درد و دلم بااز شدد😑
دخترحاجی_عاقا عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 10231 عکسشو از نزدیک،توی بالا فرستادم،بگو حق داشتم ریسک کنم یا نه؟؟😩😩😭 ببخشیداا درد و دلم بااز شدد😑 نه حق نداشتی 😬واقعا تعجب میکنم این سایز ۳۹ باشه خودمم ۳۹ سایزه پام ولی کفشام خیلی جمع و جورن اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒
شور__زندگی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 811 نه حق نداشتی 😬 واقعا تعجب میکنم این سایز ۳۹ باشه خودمم ۳۹ سایزه پام ولی کفشام خیلی جمع و جورن ... شاید عزیزم مچه پات و ساقش یکمی درشت تر از من باشه و به خاطر همین خوب بمونه برات،منم دیگه جاره ندارم که،باید با شلوارای گشاد بپوشمشش