2777
2789
عنوان

به دادم برسین

263 بازدید | 22 پست

سلام عزیزان 

برادرم ۷ ماه پیش پیوند کبد انجام داد ولی الان حالش بده کلیه و قلب و‌ریه هاش از کار افتادن و دکتر گفت ۹۰درصد احتمال مرگش هست 

الان با این داغی که رو قلبم نشسته شما بگین چه کنم 

خانوادم میگن مجلس عزا نداریم اما چه داشته باشیم چه نداشته باشیم حدااقل ۶۰ نفر از فامیلا میان 

من بچه شیرخواره دارم چکار کنم رم نمیشه چون برادرمه برم کرونا من رو به جهنم بذار بکشه برای بچه هام میترسم 

اخه من چه خاکی برسرم بریزم 

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا خدای نکرده هنوز که چیزیش نشده 

برا مراسمش برنامه ریختین

براش دعا کن 

خدا معجزه میکنه

وقتی دنیا اینو میخواد که مخصوصأ بسوزم... چیکار کنم، دلمو با نخ سوزن بدوزم؟؟!!                                                      ________کاربر سابقم✌🏻_________ 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4705696/حاجت-دارها-و-مشکل-دار-ها-بیاید?page=3

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍
وا خدای نکرده هنوز که چیزیش نشده  برا مراسمش برنامه ریختین براش دعا کن  خدا معجزه میکنه

دکتر گفت همه بیاین ببینیدش چون تا صبح نمی‌مونه و برید برنامه هاتون و کاراتون رو بکنید اماده باشید

بچتو بذار خونه مادرشوهر یا خواهرشوهر با ماسک برو مراسم  اگه نشد بچه رو بده شوهرت

چجوری شیرش بدم 😭😭😭 شیشه نمیگیره هنوز ۹ ماهشه

دکتر گفت همه بیاین ببینیدش چون تا صبح نمی‌مونه و برید برنامه هاتون و کاراتون رو بکنید اماده باشید

الهی😔😔

حتما برو

نری بعدا عذاب وجدان میگیری

وقتی دنیا اینو میخواد که مخصوصأ بسوزم... چیکار کنم، دلمو با نخ سوزن بدوزم؟؟!!                                                      ________کاربر سابقم✌🏻_________