2777
2789
عنوان

دندونپزشکی و کرونا

316 بازدید | 26 پست

سلام خانما 

من دندونم موادش خالی شده

چندین ماهه نرفتم. میترسم کار به جایی برسه که دندونم از دست بره

اما شهر ما با روزی 200 تا مبتلای جدید در وضعیت هشدار قرار داره 

خیلی خیلی میترسم. به هر حال اگه نفر قبل از من ناقل باشه و... 

شما بودین، میرفتین؟ 

یا اگه مجبور شدین توی این شرایط برین، رعایت میکردن؟ 

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

خیلی انتخاب سختیه

ولی کرونا حالا حالاها هست‌

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونکه حتما اما بازم میترسم یه از یه جایی کرونا بگیرم🤦🏼‍♀️

برودیگه‌چیکارمیکنی‌معلوم‌نیس‌این‌ویروس‌کی‌بره

اگه‌ دوس داشتین‌ یه‌ صلوات‌ واسه سلامتی و شغلم بفرستین

@selene

سلام عزیزم

توی یه تاپیک دیدم به سوالات دندانپزشکی جواب میدادید

گفتم مزاحمتون بشم و سوالم رو از شما بپرسم

من دو تا دندان 6 پایین رو قبلا عصب کشی کردم که گویا اصلا خوب عصب کشی نشده بود که این باعث ایجاد کیست شده. مجددا باید عصب کشی کنم. یکیشون رو

عصب کشی مجدد کردم پیش اندودنتیست، ایشون گفتن باید تا 18 ماه، 6 ماه یبار عکس بگیرم و چک کنن مه کیست کوچتر شده یا حتی ثابت مونده یا نه، اگه اینجوریه درمان به خوبی پیش رفته و دندان حفظ میشه. اما گفتن 60 درصد احتمال خوب شدن هست. و اون یکی دندانمم گفتن نواد پر کردنی وارد ریشه دندون شده و احتمال خوب شدنش کمتر از اون یکی هست. 

حالا سوال من اینه اگه بعد 18 ماه کیست دندون برطرف نشه نمیشه با جراحی خارجش کرد؟ حتما باید دندون رو کشید؟ من خیلی نگرانم واقعا نمیخوام دندونم رو بکشم. 

این دکترمم تعریفش شنیدم توی پیج اینستاگرامشون و سایت های مختلف دیدم ازش راضی هستم اما بازم نگرانم که نکنه عصب کشی مجدد هم به خوبی انجام نشده باشه و مجبور بشم دندونم رو بکشم

@selene   سلام عزیزم توی یه تاپیک دیدم به سوالات دندانپزشکی جواب میدادید گفتم مزاحمتون بشم ...

کیست احتمال زیاد از بین میره با یه عصب کشی خوب .یه راه دیگه هم اینه که جراحی اندو انجام بدن واستون که باز به صلاح دید دکترتون برمیگرده که فایده ای داره یا نه .برای دندون دیگتون پیشنهاد میکنم هم به متخصص ترمیمی و هم پروتز مراجعه کنید و نظرشونو بپرسید که ایا  این دندون قابل نگهداری هست یا نه.اگه بعد برداشت ترمیم قبلی و پوسیدگی  نسج کافی برای بیلداپ و روکش باشه قابل نگهداریه وگرنه باید خارج شه و ایمپلنت کنید 

کیست احتمال زیاد از بین میره با یه عصب کشی خوب .یه راه دیگه هم اینه که جراحی اندو انجام بدن واستون ک ...

خب باید 18 ماه صبر کنم که معلوم بشه میتونم جراحی کنم؟ 

و اینکه من اگر عکس رادیو گرافی بدم شما میتونید بگید دندون دوم قابل نگهداری هست یا نه؟ فعلا نظر دکتر خودم عصب کشی مجدد بود

البته بگم این دندونمم کیست داره و فعلا دکترم حرفی از کشیدن نزد فقط گفت نسبت به اون یکی دندون احتمال خوب شدن کیستش کمتره

خب باید 18 ماه صبر کنم که معلوم بشه میتونم جراحی کنم؟  و اینکه من اگر عکس رادیو گرافی بدم شما ...

بله 18 ماه صبر کنید که کیستش احتمالا از بین میره.

اگه عکس واضحه بفرستین

ببین واسه اونیکی دندون چون خیلی نزدیک محل اشعاب ریشه هاست پرکردگی یکم ریسکشو بالا میبره بهترین کار همینه که شما بری پیش یه متخصص پروتز امالگامشو پوسیدگیاشو برداره ببینه بعد برداشت پرکردگی  مقبلی میتونه روکشش کنه یا نه .اگه قابل روکش بود بفرسته پیش متهصص اندو که اندو مجدد انجام بدی .اینکه نهایتا قابل نگهداری هست یا نه بعد بازشدن دندون مشخص میشه .ولی کیست بعد اندو مجدد اگه به خوبی انجام بشه به احتمال زیاد از بین میره .الان مشکل اینه که ببینن اصلا قابل روکش هست دندون یا نه

ببین واسه اونیکی دندون چون خیلی نزدیک محل اشعاب ریشه هاست پرکردگی یکم ریسکشو بالا میبره بهترین کار ه ...

دندون 6 چپ؟ 

حتما باید یپش متخصص پروتز برم؟ چون یکشنبه نوبت پر کردن پیش متخصص ترمیم دارم میتونم با ایشون مشورت کنم؟ 

خیلی هم ممنونم مرسی راهنمایی کردین💙💙💙