الان اصلا خوب نیست شرایط برای عروسی گرفتن الان تو محله ما عروسیه و کلی میز صندلی چیدن و خواهرمم دعوته عروسی هم خونه اوناست چون فامیلشونه گفتن نشده مخالفت کنن الان به خواهرم چی بگم فردا آمد خونه ما یا رفت خونه مامانم اینا شاید ناقل باشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜 از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐 از تبلیغ متنفرم.😤🤮 فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊 لینک کانال پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@ در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
فکر میکردم داستان ضریب هوشی65 شوخیه الان دارم ایمان میارم
1-طرف تو امضاش به صورت محسوس و نامحسوس کل نینییسایتی هارو به فش و توهین و تحقیر بسته بعد نوشته چقد بیفرهنگید خبببب قشنگگگگ خودت اگه بافرهنگ بودی که تو امضات فحش نبود 2-خداوکیلی کیی مثل من این کاربری هشتمشه ؟ با دوتا خط خودم با دوتا ایمیلم با سه تا از خط های فادرم با خط مامیم ثبت نام کردم این خطو مسجد رایگان داد .بیینم کی این میترکه!!! (ولی نترکونین این خط تبرکه اون دنیا باس جواب بدین) 4-کلام اخررممم اینه که بابا خدا بمون عقل و درک داده که ازش استفاده کنیم به هرچی میخوایم شک کنیم و تجزیه و تحلیل و تفسیرش کنیم اگه قرار بود برامون دیکته کنه که بمون عقل نمیداد... !