2777
2789
عنوان

چرا دستم انقد داغون شده؟؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4305 بازدید | 110 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم که

یادتون نمیاد از چیا استفاده کردین و بعدش اینطوری شده؟؟

اخه من مامانم اینطوری شد دستش بعد دقت کردیم دیدیم ماله پودرایی هست ک توی دستکش ظرفشوییه

آدمی شاگرد و درد اُستاد اوست…

اگزما داری منم ی مدت دستم اینطور شده بود ولی ن ب این شدت داروهایی ک دکتر داده استفاده کن البته من چن شب ویتامین ای رو خالی میکردم میمالیدم ب دستم دستکش مشمایی بپوش تا صبح بمونه چن وقت تکرار کن درست میشه واس من ک اینحوری خوب شد و بعدشم خیلی رعایت کن دستکش بدوش سیب زمینی پیاز مستقیم دستت نخوره شوینده نخوره خعلی سخت خوب میشه اگزما وخیلی حس بدیه درکت میکنم من دوسه تاانگشتم اینجوری شده بود

من پارسال لوبیا سبز گرفتم خرد کردم شروع شدازمرداد شروع شد تا عید طول کشید خوب شه

یادتون نمیاد از چیا استفاده کردین و بعدش اینطوری شده؟؟ اخه من مامانم اینطوری شد دستش بعد دقت ...

اها اره فک کنم ازین دستش پلاستیکیا ک بخاطر کرونا دستمون میکنیم باشه.اوناهم یه پودر سفیدی داخلش داره

پماد تریا مسینولون بزن اگ خوب نشد تا فردا بیا هرچی دلت خاست بگو منم اینجوری بودم صدتا دکتر رفتم اخر ی دکتر تو بیمارستان رازی تهران بهم پمادو داد خوب شدم

تا تاریخ۱۳۹۹/۹/۹ برام دعا کنین انشاءالله مادربشم😁