2777
2789
عنوان

هفته ۳۸بارداری و وزن کم جنین

112 بازدید | 7 پست

من الان سونو کردم ۳۷ هفته و سه روزم...قراره هفته بعد سزارین بشم...ولی سونو گفت وزن بچه ۲۸۰۰هست و رشدش ده روز تا دوهفته عقبه...حالا چیکار کنم از غصه دارم میمیرم...

کسی مثل من بوده؟؟؟

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا الان طبیعی بوده؟

اره هیچ مشکلی نداشتم فقط وزنم بالا بود یه مدت غذامو کم کردم.خیلی نگرانم  

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
مشکلی نیست دختر من ب دنیا اومد۲۸۰۰ بود  بعدش زود وزن گرفت ۴۰ روزش بود وزنش شد ۴۵۰۰ .اتفاقا بچه ...

نمیدونم دختر اولمم ۳کیلو بود ولی کلن سونوهاش با تاریخ پریودبم هماهنگ بود...کلن وزنش هیچ اینکه گفت رشدش دو هفته عقبه...نگرانم کرده

نمیدونم دختر اولمم ۳کیلو بود ولی کلن سونوهاش با تاریخ پریودبم هماهنگ بود...کلن وزنش هیچ اینکه گفت رش ...

سونو آخررو باتوجه ب رشدش میگن ..سونو ان تی تاریخ زایمان درس میگه .مشکلی نیست .واسه من میگفت رشد دور شکمش با دور سر هفته هاش برابر نیست تفاوت داره خدا روشکر مشکلی نبود